Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

Nieuw nummer: succes gegarandeerd met burda easy nr  4/202!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het is tijd om de zomer nu met twee handen aan te pakken! Nou ja, niet letterlijk natuurlijk... Maak je eigen zomeroutfits met behulp van ons nieuwe nummer van burda easy. Zoals de naam het als zegt: modellen die snel en makkelijk genaaid kunnen worden. In dit nummer staan last-minute-modellen voor een prachtige zomer, ook al breng je hem thuis door. Een regenachtige dag mag de pret niet drukken. Op zo'n dag ga je lekker achter de naaimachine zitten om nog een paar modelletje te maken. Wordt het een tuniek, een rok, een broek of een jurk? Als je van trendy mode, van bloemen, van bedrukte stofjes en van variatie houdt, vind je zeer zeker jouw favoriet model in burda easy. En zoals altijd: alle modellen worden stap voor stap met duidelijke tekeningen toegelicht.

Het julinummer van burda style ligt in de winkel!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Heerlijk: de zon schijnt, je vertoeft een dagje aan het strand, lekker onbekommerd, even genieten, het hoofd vrij maken... Ondertussen ligt er thuis een tijdschrift met de mooiste zomercollecties op je te wachten! Bijvoorbeeld de frisse, vrolijke strandcollectie met gebatikte motieven. Met de tropische prints en felle kleuren ziet een zongebruinde huid er schitterend uit! Ook de kinderen gaan natuurlijk mee naar het strand: kijk naar onze suggesties in maat 92-116! Dit mag je echt niet missen! Maar ook de kleurrijke prints en ongecompliceerde stofjes van de romantische look met boho-details is geweldig. En de liefhebbers van pasteltinten kunnen hun hartje in het julinummer van burda style ophalen. Dit wordt een heerlijke zomer!

Nieuw nummer: Best Of Tops 2020  - welk model ga je maken?

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Terwijl je voor het naaien van een jurk een aardig aantal uurtjes nodig hebt, kun je een shirt, topje of blouse binnen veel minder tijd naaien – een middagje kan al voldoende zijn. daarom hebben wij In dit nummer ‘best of tops’ onze bestsellers verzameld. bij de keuze van de modellen hebben wij erop gelet dat ze allemaal een of meerdere bijzondere details hebben. goed om te weten: alle modellen worden stap voor stap uitgelegd, zodat je als het ware elke stap na uitvoering door kunt strepen. overigens: Wij zouden het leuk vinden als je je zelfgenaaide model via social media deelt, zodat de naai-community er ook van kan genieten!

Nieuw nummer: burda style baby nr.  1/2020 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Dit is het eerste nummer van burda style baby in dit jaar! En wij willen alle moeders, vriendinnen, tantes, oma's en iedereen die graag babykleertjes naait verrassen met dit verfrissende zomernummer. De modellen in maat 56 tot 98 zijn vanuit een praktisch oogpunt ontworpen, maar zoals je zult zien heeft elk modelletje een heel eigen uitstraling, van romantisch lief tot lekker sportief. Elk het handige van dit tijdschrift is dat alle modellen op een kant-en-klaar werkblad staan en met stap-voor-stap-uitleg met tekeningen toegelicht worden. Dus ook ideaal voor beginners! Dat wordt een mooie zomer!

Nieuw nummer: Burda breien - geniet van de zomermaanden!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

De zomer is er! Een stralend blauwe lucht, met blote voeten door het gras lopen, genieten van warme nachten – wij houden van de zomer! En van lichte, luchtige modellen in mooie kleuren en zachte pasteltinten, net als een heerlijk verfrissend ijsje! In de ‘witte’ zomermodellen ziet de huid er stralend uit. Voor de linnen projecten is een mix van zachtgeel, beige en gebroken wit de ideale combinatie. Kortom: met dit nummer kun je een fantastische zomerreis maken, ook thuis vanaf de bank.

Nieuw nummer: Ahoi, babymatroos! Leuke spulletjes om te naaien

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Ben je in blijde verwachting? Of krijgt je vriendin een baby? En wil je de tijd naar het moment van de geboorte verkorten door spulletjes voor de babykamer te maken? In dit nieuwe nummer van burda creative staan maar liefst 19 projecten voor baby's. Je kunt ze zelf maken, maar ook moeders, zussen, tantes, oma's, ach, eigenlijk iedereen kan aan de slag. Je kunt een keuze maken uit houder voor speentje in de vorm van een vuurtoren, een zachte deken, een speeldeken met golven, een slinger met vlaggetjes, een inktvis, een vis... en nog veel meer. En als extraatje: een reusachtige walvis en strandhuisjes die als rand tegen de spijlen van het babybedje geplaatst kunnen worden. Oh ja, dan zijn we haast nog de praktische luiertas vergeten! Onze tip: kies zachte stofjes in marinekleurtjes, zodat je een heerlijk maritieme sfeer in de babykamer kunt creëren.  

Nieuw nummer: burda easy nr 3 - zonnige vooruitzichten!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Dat wordt een leuke uitdaging om met dit derde nummer van burda easy je eigen zomergarderobe te creëren. Je kunt 18 gevarieerde en eenvoudige modellen maken, in de maten 34-44, allemaal stap voor stap uitgelegd met duidelijke tekeningen! In het tijdschrift vind je prachtige topjes en jurken van trendy stofjes. En zoals altijd zijn er voor elk model drie variaties! Zo ook alle andere modellen: jasjes in een nonchalant-elegante look, topjes en jurken met bandjes en een strikceintuur, jurken en een topje met een vierkante hals, een rok met rokstroken en een vlotte broekmet een geraffineerde opening.

Het nieuwe nummer: de collecties voor juni zijn klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

We hebben het beloofd: burda doet al vele jaren zijn best om alle hobbynaaisters een grote keuze aan modellen te bieden én wij blijven dit ook doen! Ook in dit nummer geven wij jullie ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum een kijkje achter de schermen en laten wij zien hoe een model - de vrolijke jumpsuit van de voorpagina - van ontwerp tot genaaid, gefotografeerd model in het tijdschrift komt te staan.

De eerste collectie ‘Zomergenot’ is samengesteld uit casual en kleurrijke looks die zeer aangenaam zijn om te dragen in de zomer, niet alleen de jumpsuit, maar ook andere kleurrijke, frisse modellen.

Bij de collectie ‘Onder de palmen’ trekken Hawaï-dessins in deze zomer weer volop de aandacht – maar zijn deze keer minder
fel van kleur dan in de vorige jaren.

De kleurentrend ‘Ton sur ton’ zijn aquatinten favoriet! Niet voor niets hebben wij voor de komende maanden een collectie met deze kleuren ontworpen.

Best of de jaren 50: de modellen van deze collectie worden in de maten 44-52 aangeboden, met getailleerde snitten, mooie retro-details, vrouwelijke pasteltinten. Voor de kinderen ontwierpen wij voor jongens en meisjes een collectie van mousseline, in maat 104-128.

Vintage uit 1959: een mouwloos bloesje met diepe plooien, grote knopen, zachte tint. Trendmodel: een wit bloesje krijgt een romantische uitstraling door de ruches bij de armsgaten.

Genieten van de zomer

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Voor deze zomercollectie hebben de designers zich door de mode uit de Provence laten inspireren. Het resultaat: zachte dessins met bloemetjes, romantische details, luchtige stofjes. Wij weten zeker dat deze collectie in Provence-stijl in de smaak zal vallen – bij groot & klein, want wij hebben modellen voor moeders en dochters ontworpen.

Het meinummer van burda style is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het meinummer van burda style komt gelukkig toch in de winkel te liggen ondanks de onaangename huidige situatie. Wij hopen dat u in goede gezondheid verkeert en voldoende energie heeft en gemotiveerd bent om achter de naaimachine te gaan zitten... Ook in dit nummer vertellen wij ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van burda weer een stukje meer over het ontstaan van burda style. En bieden wij in het tijdschrift weer verschillende collecties aan: we beginnen het nummer met een zomercollectie onder het motto ‘genieten in de zomer’ – voor moeders & dochters! Liefhebbers van rokken en blouses maken we graag attent op onze speciale collectie. Sportievelingen zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de sportieve modellen met neon-accenten.  De plusmode staat in dit nummer ook in het thema van het komende seizoen: EINDELIJK ZOMER! En nog twee extraatjes: een geruite jurk als designersnit en een retro-jurkje uit de jaren 60. Wij zijn ervan overtuigd dat de zomer toch een succes kan worden!

volgende bericht