Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

Wij presenteren de mode voor de maand juni

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het zomerseizoen is gearriveerd! In het juni-nummer reizen wij naar verschillende werelden en culturen. We beginnen onze reis met de gipsy-jurk van een foulardprint, het it-piece van de maand! Lekker ontspannen en van de rust genieten kun je met het modelletje in retro-look. Ook de jaren-50-collectie met geruite stoffen is ideaal voor de zomer - wij waren meteen verliefd op al deze vrolijke modellen. Voor degenen die nog enkele weken naar het werk moeten, hebben wij een luchtige collectie in pasteltinten samengesteld. Stofjes met eto-prints in Afrikaanse kleuren inspireerden ons tot een collectie voor modebewuste vrouwen. Bij de plus-collectie spelen rood en zwart met een Latijns-Amerikaanse uitstraling de hoofdrol. En last but not least: een zomerse collectie voor kinderen. 

De zomer in met de accessoires van Burda-nl

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Je kunt weer nieuwe zomerspulletjes maken! Bikini, haarband, oorbellen, tasjes, rugzak... Met deze accessoires maak je van de zomermaanden een groot succes! En het leuke van al deze spulletjes is: ze zijn niet moeilijk om te maken. Dus: ga nog vandaag aan de slag om je eigen kleurrijke accessoires te maken met het Burda-tijdschrift.  

De zomer in met burda easy nr 2!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

De zomerse modelletjes van de nieuwe Burda easy nr. 2 zijn heel veelzijdig: van topjes, jurken, rokken, T-shirts, tot broeken en kimono’s! Voor de trendy trends lieten wij ons inspireren door de mode van internationale ontwerpers. Laat je verrassen door de musthaves die de zomer tot een van de mooiste seizoenen van het jaar maken. En het beste van allemaal: alle patronen in dit nummer kun je meteen uitknippen en stap voor stap met behulp van tekeningen maken. De redactie van Burda easy heeft het al gezegd: alle modellen in dit nummer zijn geschikt voor beginnende naaisters!

Het meinummer is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

De meimaand is al sinds vele decennia de maand waarin de jurken weer uit de kast gehaald worden. Daarom begint het nieuwe nummer van Burda style met een collectie jurken - ze variëren qua snit, dessin, lengte, vorm en uitstraling. Eén ding is zeker: er zit voor iedereen een jurk bij! Maar natuurlijk staan er nog een paar andere collecties in dit nummer... Romantische vrouwen hun hartje ophalen met de ‘Wave of romance' met bloemenprints en sierkantjes. Vrouwen die meer van een minimalistische stijl houden, bekijken de collectie ‘Natural beauty’ met effen modellen. De Plus-collectie gaat in het meinummer op de sportieve toer. Hoe? Laat je verrassen. Voor de meisjes staan er drie vlotte modellen in dit nummer. Oh ja, en dan willen wij natuurlijk het retro-model en het trendmodel niet vergeten...

NIEUW! Een speciaal nummer Best of zomerjurken

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Met veel plezier presenteren wij een nieuw speciaal nummer van Burda style: Best of zomerjurken! Uit enquêtes en lezersvragen in tijdschriften en via sociale media was gebleken dat jurken zeer populair zijn. Daarom hebben wij besloten een extra nummer te maken waarin wij een collectie zomerjurken als 'Best of ...’ presenteren. De jurken werden niet willekeurig gekozen, maar komen overeen met de modellen die door onze lezers uitgekozen werden en die de redactie bijzonder goed gevonden worden. In dit extra nummer kun je genieten van de beste jurken met gevarieerde snitten, van uiteenlopende stoffen, in verschillende stijlen. Wij zijn nieuwsgierig welke jurk de favoriet wordt!

Ik maak mijn eigen rugzak!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het tweede nummer van Burda creatief staat in het teken van rugzakken! In totaal presenteren wij 15 totaal verschillende modellen, van praktisch met zakken en bandjes, sportief voor in de vrije tijd tot handig voor naar school. Ze worden van interessante materialen gemaakt, bv. namaakleer, tafelzeil en kurkstof. Maar je kunt ook robuuste katoenen stof nemen.

Goed om te weten: alle rugzakken worden stap voor stap met duidelijke foto’s toegelicht. Met werkbladen!

Burda Plus voor de lente en zomer is klaar

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wij geven antwoord op de vraag: Wanneer ligt Burda Plus weer in de winkel? Het antwoord luidt: vanaf 22 maart! Het halfjaarlijkse tijdschrift voor de lente en zomer 2019 staat weer boordevol inspirerende collecties, natuurlijk allemaal in de maat 44-54. Uitdagende jurken, easy blouses & shirts, waarmee je de lente kunt verwelkomen en energiek starten. En jurken, topjes, shirt van lichte stoffen voor mooie zomerdagen. Wij weten zeker: er zit voor iedereen wat bij! Laat je verrassen door dit nieuwe nummer van Burda Plus.

Het aprilnummer van burda ligt in de winkel

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In de maand april kunnen we van mooie dagen genieten, maar vergeet niet: ‘april doet wat hij wil! Dit weerhoudt ons er niet van om de lente met open armen te ontvangen. In het aprilnummer staan de volgende thema’s centraal: blauwe kleuren, folklore-look in Andalusische stijl, kleurrijke lentemode, energieke ‘utility’-trend en sportieve kinderkleding.

Elegant gekleed in de ballerina-look

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In het voorjaar duikt deze look steeds weer op: de ballerina-look! Met zachte pasteltinten, elegante snitten, geïnspireerd door de echte ballerina’s. Voor moeder en dochters!

Burda kids met een nieuwe formule

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

 

Nadat Burda baby al gepubliceerd is, is nu Burda kids ook klaar. NIEUW: vanaf dit nummer worden alle beschrijvingen van de modellen ook volgens de stap-voor-stap-methode uitgelegd. Dat wil zeggen dat alle naaibeschrijvingen nog eens extra met duidelijke, overzichtelijke tekeningen toegelicht worden. Daarnaast kun je de patronen bovendien meteen van het werkblad uitknippen. Dus: ga meteen aan de slag! In maat 86 tot 164! 

volgende bericht