Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

De mode van september is er!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wil je aan een nieuwe persoonlijke collectie voor de herfst gaan beginnen? Dat kan met het nieuwe nummer van Burda style! Zoals elke maand hebben wij verschillende thema's gekozen die wij graag even in het kort voorstellen. Als blauw je lievelingskleur is, kun je je hartje ophalen met de collectie 'Into the blue'. Gaat je voorkeur uit naar pasteltinten? Dan kies je onze tweede collectie. Liefhebbers van vintage mode zullen meteen verliefd worden op onze trend met de musthaves uit de jaren 60. Voor de grotere maten hebben wij tevens een vintage collectie samengesteld. Ook het retro-model mag je niet missen! Uniek: voor de kinderen hebben wij een folkloristisch thema gekozen: het oktoberfeest. Laat je verrassen!

De herfst wordt nog mooier met Burda EASY

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

De herfst ziet er veelbelovend uit met dit nummer Burda Easy. Met jurken en shirts met brede volants beginnen we de herfst op een kleurrijke manier. De tijdloze denimstoffen laten zich van de mooiste kant zien. Wij zijn ervan overtuigd dat de herfst alleen maar mooi kan worden met onze collectie die uit jurken, shirts, sweaters, rokken en broeken bestaat. Elk model heeft drie variaties. En opdat iedereen de modellen kan maken, worden alle instructies met tekeningen stap voor stap toegelicht. En nog een extraatje: de denim minirok kun je ook met behulp van een video-tutorial vmaken. Met veel naaitips! Succes!

Creatieve naai-ideetjes: voor de herfst en winter

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Ja, het is nog steeds zomer, maar je kunt beter vroeg beginnen met nieuwe spulletjes voor de herfst te maken. Laat je verleiden door deze lieve vos en zijn kameraadjes de eekhoorntjes. Zij maken een wandeling in het herfstbos tussen de paddenstoelen door. Maar je kunt ook prachtige pompoenen, appels en peren maken. En omdat wij in dit nieuwe nummer van Burda creatief twee thema’s aanbieden, kun je ook al meteen decoratieve spulletje voor de winter en de kerst maken.

Wild Thing

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Had je gedacht dat de animal-look tot de verleden tijd behoort? Mooi niet! De modedesigners hebben hun fantasie laten lopen om de dierenprints opnieuw te interpreteren en op stofjes af te drukken. Het resultaat: luipaard, tijger of gewoon een mix van alle dessins? Felle animal-prints trekken in de komende maanden de aandacht. Wij hebben een collectie van een elegante mantel tot een simpel shirt samengesteld.

De mode voor augustus is er!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het vakantieseizoen is al goed op gang! Je hebt een beetje tijd over? Het team van Burda style helpt je bij het maken van je mooiste outfits! Maar wij besteden vrijwel geen aandacht meer aan de zomer... Nee, het wordt tijd om aan het nieuwe seizoen te denken. De herfst staat sneller voor de deur dan je denkt. Vandaar dat het augustusnummer volstaat met uitdagende collecties voor deze periode van het jaar. Daarbij spelen prints een grote rol, van animal-prints tot bloemen en retro-motieven. Ook al gaat het hier om tijdloze motieven, de snitten van de modellen zijn gebaseerd op de internationale mode, waardoor je in deze collecties altijd trendy gekleed gaat. Bij de plusmode staat de business-look centraal. Voor kinderen die (binnenkort) weer naar school moeten, hebben wij outfits ontworpen. En om in de herfst op te kunnen vallen, hebben wij een collectie ‘Lady in red’ ontworpen. Nieuwsgierig? Neem hieronder een kijkje! Veel plezier!

De zon tegemoet!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Warme aardtinten, opvallende (Paisley-)prints en vrouwelijke snitten: deze outfits zijn voor de zomer bestemd! Om er een geslaagde collectie van te maken, werk je met soepele stofjes in bruinachtige tinten. De dessins hoeven niet erg opvallend te zijn. De patronen zijn afgekeken bij de kimono’s. De modellen van deze collectie zijn op de plusmaten 44-52 afgestemd.

Met een knipoog naar de jaren 60

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Nog steeds laten modedesigners zich inspireren door de mode uit de jaren 60. Voor het julinummer ontwierpen wij een collectie met interessante snitten, opvallende details en prints die aan de jaren 60 herinneren. Met deze trendmode kan het hele gezin de hele zomer door stijlvol gekleed gaan. Voor hem: een nonchalant blauw hemd voor de vrije tijd. Maar ook meisjes gaan in deze stijl met vrolijk gekleurde stofjes gekleed.

het julinummer is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Staan de koffers al klaar? Jammer, want in het nieuwe nummer van Burda style staan nog enkele leuke vakantiemodelletjes... Het zijn last-minute-modelletjes die ideaal zijn om op reis mee te nemen – en het maakt niet uit wat voor soort vakantie je gaat houden. Voor de liefhebbers van de jaren 60: de collectie die geïnspireerd is door de mode uit die periode is voor het hele gezin bestemd. Ja, er zit ook een modern mannenshirt bij! En een zwempak voor moeder én dochterlief! Voor het retro-model keken wij terug in het tijdschrift van 1951 (!). Laat je verrassen door het gestreepte jurkje. Voor het trendmodel lieten wij ons inspireren door de internationale trends op de catwalk. Het resultaat: een blouse in Victoriaanse stijl. Bij de plusmode gaan we met luchtige modellen de zon tegemoet. En ook interessant: 6 redactieleden kozen hun favoriete model. Nieuwsgierig? Kijk met ons mee!

Kleurrijke zomer

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Op zonnige dagen trek je kleurrijke modellen aan! In het juninummer van Burda presenteren wij deze prachtige collectie in heldere en levendige kleuren, van effen stoffen en gedessineerde stoffen met bloemetjes. Wij lieten ons voor deze collectie inspireren door de  mediterrane streek. Ga met ons mee op reis en geniet van de zomerse modellen. Alle modellen in maat 44-52.

Street-look voor kinderen

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Vrolijke kleurtjes, leuke dessins, simpele snitten.  Wij hebben de kindercollectie van katoenen stoffen met op-art-prints gemaakt. Het resultaat: vlotte, energieke outfits voor de zomer. De kledingstukken zijn makkelijk te naaien. Ze zijn heerlijk ongecompliceerd. In deze sportieve outfits kun je het  schooljaar prima afsluiten om in de zomervakantie te genieten!

volgende bericht