Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

burda breien: de lente mag nu beginnen!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wij op de redactie zijn het allemaal met elkaar eens: wij zijn blij dat de lente er aankomt. Dit vieren wij met felgekleurde modellen met een goed-humeur-factor: oranje, zonnegeel, mooi roze en felrood. Deze kleuren trekken de aandacht. De snitten zijn daarom vrij eenvoudig, maar hebben wel een eigen karakter. Het zit ’m in de kleine verschillen. In dit nummer staan bovendien zeven modellen van
biologische garens die stuk voor stuk voor een fijn levensgevoel zorgen. Maar wij hebben ook aan de haakfans gedacht: maak een vest of een van de leuke tassen!

Zin om lentekleding te maken? Kijk in burda plus

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Maak nieuwe kleding met burda plus lente / zomer 2020! Een nieuwe collectie in grote maten, met bedrukte stofjes in opvallende kleuren, van moderne stofjes. U kunt een keuze maken uit 18 modellen die in maat 44 tot 60 aangeboden worden. Van een eenvoudig shirt, een stijlvolle jumpsuit, een maxi-jurk en een bedrukte broek: in elke outfit zie je er perfect uit! Alle modellen worden stap voor stap uitgelegd. En natuurlijk geven wij vele tips en deskundig advies om het patroon aan te passen. Met dit nummer ziet de zomer er geweldig uit!

Lentegevoelens

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

We kunnen de dikke kleren nog niet in de kast te leggen, maar elke keer als de zon tevoorschijn komt, zijn we meteen beter gehumeurd en ziet de dag er een stukje vrolijker uit. We kunnen de lentegevoelens dan niet meer onderdrukken. Gelukkig maar! We krijgen zin om nieuwe kleren te maken. En waarom niet? Creatieve vrouwen voelen hun vingers al kriebelen en willen het liefst nieuwe inspiratie opdoen. Dat kan!

Begin het voorjaar met burda easy nr 2

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het tweede nummer van burda easy is klaar! Met maar liefst 18 modellen in maat 34 - 44 voor een vrolijke start van de lente. Alle modellen worden stap voor stap met behulp van tekeningen uitgelegd. En ook deze keer: wij leggen 1 model in een tutorial online uit - bekijk op je gemak hoe je een shirt met lange mouwen maakt. Kijk hieronder verder welke modellen in dit nummer staan: topjes en blouses, rokken en jurken, broeken. De lente ziet er veelbelovend uit!

het aprilnummer burda style is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In april voelen we de lente steeds dichterbij komen. Zeker als je de collectie in echte lentekleuren – ook met bloemen – ziet. Naast deze eerste collectie hebben wij modellen voor in huis ontworpen - voor groot en klein. Voor de plusmode hebben wij ons laten inspireren door de bohème-look – het resultaat: een luchtige kleding voor het voorjaar. Dan hebben wij een speciale collectie ontworpen met het thema: Viva la Diva – wij hebben een heleboel films bekeken en hebben ons voor nieuwe jurken, outfits en een jasje laten inspireren. En dan hebben wij nog een extraatje in dit nummer: ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van burda kun je meedoen aan een prijsvraag! Nieuwsgierig? Kijk dan nu in de winkel, want daar ligt het aprilnummer al klaar!

Grote vrijheid

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

De western-look uit de jaren 70 is terug – deze keer heel vrouwelijk met geraffineerde snitten en van prachtige stofjes, met borduurwerk en ruches. Een unieke collectie die je niet mag missen.

Hoi zomer waar ben jij? Het nieuwe nummer van burda kids

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wij presenteren het nieuwe nummer van burda style met kinderkleding onder het motto: ‘Wij hebben plezier’. En wij vragen ons af waar de zomer is... Nou, je kunt er van op aan dat die er heus wel aan komt, al zal dat nog even duren. Maar je kunt al wel beginnen met het maken van nieuwe kleding voor de kinderen. Alle modellen in dit nieuwe nummer staan in maat 104-146 op het werkblad. De modellen zijn voor meisjes en jongens, sommige modellen zijn voor beiden geschikt. Groot pluspunt: de patronen kun je meteen uitknippen - zo kun je tijd sparen! Kies kleurrijke stofjes met prints, dat vinden de kinderen leuk.

De mode voor de maand maart is er!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Een ode op in de lente! Met het nieuwe nummer van burda style kun je van top tot teen van de lente genieten. Maar voordat je met het bladeren begint, lees je eerst de reportage ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van de uitgeverij van Aenne Burda.Het thema: trouwjurken! En zoals elk jaar presenteren wij in het maartnummer een trouwjurk, deze keer een romantisch model van ‘elfenkleid’. Passend bij dit thema hebben wij een retro-model gekozen: een chic crèmekleurig jurkje van jacquardstof. Maar je kunt natuurlijk ook van de andere collecties in dit nummer van de lente genieten! De voorjaarscollectie in felle kleuren en met leuke (slangen)dessins maakt de dag meteen een stukje vrolijker – ook als er een lentebui aankomt. De sportieve marine-look is deze keer in de traditionele kleurencombinatie rood-wit-blauw vertegenwoordigd. Met de western-look voel je de vrij en vrolijk. In de business-look in grote maten in rode en oranje tinten ga je perfect gekleed naar het werk. Meisjes zullen blij zijn met de regenkleding in de maten 86-110 – nu kun je toch lekker buiten spelen, ook als het regent. Maar wij gaan er eigenlijk van uit dat de zon toch heel wat uurtjes zal schijnen...

Burda creative : 1 tas naaien, 2 manieren om te dragen!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Nieuw logo: burda creatief wordt burda creative!

In feite zit er maar een klein verschil in de aanpassing van de naam van burda creatief naar de Engelse naam burda creative, en om eerlijk te zijn verandert er ook niets aan de inhoud! Wij zijn het initiatief om een extra tijdschrift met creatieve ideetjes gestart om alle mensen die op het gebied van naaien meer willen doen dan alleen maar zelfmaakmode maken. Met stof en andere materialen kun je bijvoorbeeld ook een tas maken... In het nieuwe nummer van burda creative staan 10 exclusieve tassen die je stap voor stap met behulp van tekeningen kunt maken. Het leuke van deze 10 tassen is dat ze allemaal op twee manieren gedragen kunnen worden. Dit is natuurlijk heel handig. Je hoeft dus niet eens van tas te wisselen als je hem overdag als rugzak draagt en 's avonds als handtas. Praktisch, toch? Nieuwsgierig? Het tijdschrift ligt nu in de winkel!

De thema's die in de extra uitgaven burda creative staan, variëren van accessoires, cadeautjes, praktische ideetjes en nog veel meer. In het eerste nummer van burda creative 2020 staan tassen. Het is bestemd voor iedereen – voor beginners en gevorderden. Veel plezier!

Mooie voorjaarscollectie

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Mooi... … net als de eerste lentedagen! In het februarinummer van Burda style staat een prachtige voorjaarscollectie waarin wij effen modellen gecombineerd hebben met exemplaren met (paisley-)prints. Trendy (paisley-)prints maken in het komende seizoen de dienst uit. Ondanks het 'drukke’ motief stralen ze rust en gelatenheid uit, zeker als je ze met effen kledingstukken combineert, dan komen ze nog beter tot hun recht! Laat je verrassen door deze harmonieuze lentecollectie.

volgende bericht