Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

De mode voor augustus is er!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het vakantieseizoen is al goed op gang! Je hebt een beetje tijd over? Het team van Burda style helpt je bij het maken van je mooiste outfits! Maar wij besteden vrijwel geen aandacht meer aan de zomer... Nee, het wordt tijd om aan het nieuwe seizoen te denken. De herfst staat sneller voor de deur dan je denkt. Vandaar dat het augustusnummer volstaat met uitdagende collecties voor deze periode van het jaar. Daarbij spelen prints een grote rol, van animal-prints tot bloemen en retro-motieven. Ook al gaat het hier om tijdloze motieven, de snitten van de modellen zijn gebaseerd op de internationale mode, waardoor je in deze collecties altijd trendy gekleed gaat. Bij de plusmode staat de business-look centraal. Voor kinderen die (binnenkort) weer naar school moeten, hebben wij outfits ontworpen. En om in de herfst op te kunnen vallen, hebben wij een collectie ‘Lady in red’ ontworpen. Nieuwsgierig? Neem hieronder een kijkje! Veel plezier!

De zon tegemoet!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Warme aardtinten, opvallende (Paisley-)prints en vrouwelijke snitten: deze outfits zijn voor de zomer bestemd! Om er een geslaagde collectie van te maken, werk je met soepele stofjes in bruinachtige tinten. De dessins hoeven niet erg opvallend te zijn. De patronen zijn afgekeken bij de kimono’s. De modellen van deze collectie zijn op de plusmaten 44-52 afgestemd.

Met een knipoog naar de jaren 60

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Nog steeds laten modedesigners zich inspireren door de mode uit de jaren 60. Voor het julinummer ontwierpen wij een collectie met interessante snitten, opvallende details en prints die aan de jaren 60 herinneren. Met deze trendmode kan het hele gezin de hele zomer door stijlvol gekleed gaan. Voor hem: een nonchalant blauw hemd voor de vrije tijd. Maar ook meisjes gaan in deze stijl met vrolijk gekleurde stofjes gekleed.

het julinummer is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Staan de koffers al klaar? Jammer, want in het nieuwe nummer van Burda style staan nog enkele leuke vakantiemodelletjes... Het zijn last-minute-modelletjes die ideaal zijn om op reis mee te nemen – en het maakt niet uit wat voor soort vakantie je gaat houden. Voor de liefhebbers van de jaren 60: de collectie die geïnspireerd is door de mode uit die periode is voor het hele gezin bestemd. Ja, er zit ook een modern mannenshirt bij! En een zwempak voor moeder én dochterlief! Voor het retro-model keken wij terug in het tijdschrift van 1951 (!). Laat je verrassen door het gestreepte jurkje. Voor het trendmodel lieten wij ons inspireren door de internationale trends op de catwalk. Het resultaat: een blouse in Victoriaanse stijl. Bij de plusmode gaan we met luchtige modellen de zon tegemoet. En ook interessant: 6 redactieleden kozen hun favoriete model. Nieuwsgierig? Kijk met ons mee!

Kleurrijke zomer

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Op zonnige dagen trek je kleurrijke modellen aan! In het juninummer van Burda presenteren wij deze prachtige collectie in heldere en levendige kleuren, van effen stoffen en gedessineerde stoffen met bloemetjes. Wij lieten ons voor deze collectie inspireren door de  mediterrane streek. Ga met ons mee op reis en geniet van de zomerse modellen. Alle modellen in maat 44-52.

Street-look voor kinderen

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Vrolijke kleurtjes, leuke dessins, simpele snitten.  Wij hebben de kindercollectie van katoenen stoffen met op-art-prints gemaakt. Het resultaat: vlotte, energieke outfits voor de zomer. De kledingstukken zijn makkelijk te naaien. Ze zijn heerlijk ongecompliceerd. In deze sportieve outfits kun je het  schooljaar prima afsluiten om in de zomervakantie te genieten!

Ja, ik wil leren naaien!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In dit nummer van Burda creatief hebben wij allerlei ideetjes verzameld die ook beginners kunnen maken! De patronen zijn heel simpel, de beschrijving wordt stap voor stap met foto’s uitgelegd. Daarom kan iedereen deze spulletjes namaken! Wat staat er zoal in deze Burda creatief? Een grappige lama uit het Andes-gebergte, een eenhoorn, een lieve vos, een kussenhoes, een etui... en nog veel meer! Ja, je kunt dit allemaal zelf maken (misschien af en toe met een beetje hulp). Probeer het eens uit!

Luchtige zomermode!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wat trek je aan als de temperatuur boven de 30 graden stijgt? Wij hebben een idee, of beter gezegd: meerdere ideeën! Maak luchtige zomermodelletjes van soepele stof die niet strak om het lichaam zitten. Het beste van katoen, viscose, crêpe of zijde. Wedden dat je je op hete dagen prettig voelt in deze kleding? Ook als je in de stad onderweg bent...

Wij houden van de zomer

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Heb je de vakantie al gepland? Om het even waar je bent, op deze zomercollectie kun je alleen maar verliefd worden... Wij laten graag de modellen uit de collectie 'Zomerliefde' zien. Stuk voor stuk een ode aan de mode van de jaren 50, maar wel met een moderne touch, waarbij ruiten en bloemetjes de hoofdrol spelen. En het leuke van deze modellen: ze zijn snel klaar!

Wij presenteren de mode voor de maand juni

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het zomerseizoen is gearriveerd! In het juni-nummer reizen wij naar verschillende werelden en culturen. We beginnen onze reis met de gipsy-jurk van een foulardprint, het it-piece van de maand! Lekker ontspannen en van de rust genieten kun je met het modelletje in retro-look. Ook de jaren-50-collectie met geruite stoffen is ideaal voor de zomer - wij waren meteen verliefd op al deze vrolijke modellen. Voor degenen die nog enkele weken naar het werk moeten, hebben wij een luchtige collectie in pasteltinten samengesteld. Stofjes met eto-prints in Afrikaanse kleuren inspireerden ons tot een collectie voor modebewuste vrouwen. Bij de plus-collectie spelen rood en zwart met een Latijns-Amerikaanse uitstraling de hoofdrol. En last but not least: een zomerse collectie voor kinderen. 

volgende bericht