Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

Het decembernummer van burda style ligt in de winkel!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In dit laatste nummer van het jaar besteden wij niet alleen aandacht aan de feestdagen, wij willen 2020, dat in vele opzichten heel moeizaam verlopen is, toch positief afsluiten. Laat je verrassen door de feestcollectie en de modellen in zwart-wit met de nadruk op het vrouwelijke silhouet of kies een vrolijk gekleurd model van het styling-advies. Voor de plusmode ontwierpen we een Scandinavische collectie in pasteltinten. En last but not least: homewear voor vaders en zoons! 

Burda style - homewear ligt nu in de winkel!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Dit jaar is anders dan wij gewend zijn. Door de huidige omstandigheden zijn we automatisch veel vaker thuis dan de afgelopen jaren en brengen wij dus meer tijd met ons gezin door. Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Een uurtje yoga in de woonkamer moet ook kunnen! Blouse, spijkerbroek en jurkje kunnen in de kast blijven liggen. Trek gewoon lekker ongecompliceerde outfits aan. Om je een handje te helpen hebben wij een ‘Best of’-tijdschrift samengesteld met onze favoriete burda style-modellen om zelf te naaien.

Het nieuwe nummer burda baby 2/2020 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wat zijn wij blij dat wij het tweede nummer van burda baby in 2020 mogen presenteren. De resonantie op het eerste nummer was zo groot dat wij met ontzettend veel zin het volgende nummer hebben gemaakt. Wij hopen dat jij als lezer er ook veel plezier aan zult beleven. Alle modellen in de maten 56 tot 98.

Het nieuwe nummer van burda accessoires 2020 ligt in de winkel

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Een mooie enveloptas, een warme wollen cape, een prachtige tas, een hoofdband, wanten, een mof, een sjaal en nog veel, veel meer! Laat je inspireren door onze ideeën in het nieuwe nummer van burda accessoire!

Burda style 11/2020 ligt in de winkel!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In de herfst trekken we er graag op uit, lekker wandelen in het bos, aan zee of even 's avonds een blokje om. Het liefst met het hele gezin... Daarom hebben wij in dit nummer een robuuste collectie voor moeder en dochter samengesteld, met een spijkerbroek, een jasje, een vest, een geruite rok, een chique trui, een tuinrok en een cape. Kortom alles wat we graag in de herfst aantrekken. Voor overdag is het motto van deze maand: zakelijk met een vrouwelijke touch - wij laten zien hoe stoffen uit de mannenmode prima door vrouwen gedragen kunnen worden. De trend van de herfst: een complete collectie helemaal in pasteltinten die je ook in de winter kunt dragen. De plus-collectie (in maat 44-52) presenteren wij met als thema ‘Happy hours’ met prachtige feestelijke outfits. Laat je verrassen! We wensen je veel plezier bij het maken van het model dat je favoriet zal worden van dit nummer!

Burda kids ligt nu in de winkel!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het wordt al aardig koud en ’s morgens en 's avonds is het langer donker. We weten het: het is herfst en het duurt echt niet meer lang dan is het winter. Dus het wordt tijd om nieuwe kinderkleren te maken. In het nieuwe nummer van burda kids staan lekker warme modellen in de maten 104 t/m 146: stoere unisex broeken, T-shirts met kleurrijke patronen, leuke jurkjes met zakken, een schattig rokje dat heel makkelijk te naaien is (misschien zelfs met je dochter samen?) én een bonte bodywarmer voor die koude dagen. Alle modellen zijn heerlijk ongecompliceerd, ideaal om in te spelen en te ravotten. Veel plezier met naaien!

Nieuw nummer: burda breien nummer 6 - warm voor de herfst

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

De herfst is gearriveerd! Het weer is vaak nogal guur, de regen klatert tegen de ramen, de wind lijkt uit alle richtingen te komen... Ja, zo is de herfst! Op de redactie is iedereen het met elkaar eens: dit is ons favoriete seizoen, want je kunt lekker gezellig meer uurtjes binnen doorbrengen... met een breiwerkje. In het nieuwe nummer van burda breien kun je volop inspiratie opdoen, van gouden herfst en blauwe kleurentrend tot Noorse motieven, vrouwelijke modellen, extravagant, klassiek & modern. Maak je eigen exclusieve model met burda breien!

Nieuw nummer: burda creative zelf kerstdecoraties naaien

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Kijk jij ook altijd uit naar het eind van het jaar om heerlijk te genieten én te ontspannen tijdens de feestdagen? Maar ik vind de periode ervoor ook heel fijn, want ik ga dan aan de slag om zelf spulletjes en decoraties voor het kerstfeest te maken. En natuurlijk heb ik daar nieuwe inspiratie voor nodig. Gelukkig dat burda creative aandacht aan dit thema besteedt: zelf kerstdecoraties naaien! In dit nieuwe nummer vind je sfeervolle projecten om decoraties en accessoires te maken. Je kunt ze allemaal met de naaimachine maken. En zeg nu zelf, het is toch al leuk deze spulletjes te maken en tijdens het naaien er al van te genieten hoe je later de kamer gezellig aan gaat kleden. Ik wens iedereen veel plezier met dit nieuwe nummer en wens je veel plezier tijdens de creatieve uurtjes.

Burda plus herfst-winter 2020 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In deze nieuwe uitgave van burda plus zijn alle modellen zo ontworpen dat ze op één middag gemaakt kunnen worden! Daarom kun je nu al met de planning beginnen om een nieuw model te gaan maken! De patronen staan in de maten 40 - 60 op het werkblad. Laat je verrassen door de veelzijdige modellen uit het nieuwe nummer.

Burda style - best of rokken is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 1 Opmerkingen

Uitdagende maxi-rokken, speelse mini-rokjes, smalle rokken met vrouwelijk silhouet: er is waarschijnlijk geen ander kledingstuk in zoveel lengtes en variaties verkrijgbaar als rokken. In het nummer ‘Best of...’ hebben we de favoriete modellen van onze community en de burda style-redactie in een tijdschrift verzameld. Van kort tot lang, van eenvoudig tot stijlvol, van makkelijk tot hard: je vind ze allemaal in dit nummer. Zoek je favoriete model uit en ga aan de slag!

volgende bericht