Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

Burda plus herfst-winter 2020 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In deze nieuwe uitgave van burda plus zijn alle modellen zo ontworpen dat ze op één middag gemaakt kunnen worden! Daarom kun je nu al met de planning beginnen om een nieuw model te gaan maken! De patronen staan in de maten 40 - 60 op het werkblad. Laat je verrassen door de veelzijdige modellen uit het nieuwe nummer.

Burda style - best of rokken is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Uitdagende maxi-rokken, speelse mini-rokjes, smalle rokken met vrouwelijk silhouet: er is waarschijnlijk geen ander kledingstuk in zoveel lengtes en variaties verkrijgbaar als rokken. In het nummer ‘Best of...’ hebben we de favoriete modellen van onze community en de burda style-redactie in een tijdschrift verzameld. Van kort tot lang, van eenvoudig tot stijlvol, van makkelijk tot hard: je vind ze allemaal in dit nummer. Zoek je favoriete model uit en ga aan de slag!

Burda style oktober ligt nu in de winkel

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het is een geweldig jaar voor het tijdschrift burda style van uitgeverij Aenne Burda! Want ons tijdschrift bestaat 70 jaar en het is in de loop der jaren uitgegroeid tot hét zelfmaakmodeblad dat over heel de wereld internationaal bekendheid geniet. Het oktobernummer 2020 is dan ook het speciale jubileumnummer! Al de cover met de geweldige elegante jurk in vintage look en de goudkleurige touch verraadt dat het hier om een speciaal nummer gaat!

En zoals elke maand vind je in burda style trendy collecties met meer dan 40 modellen. Wij kijken natuurlijk terug op de vele jaren. Het resultaat: een collectie met klassieke modellen (met achtergrondverhalen). Maar dat is natuurlijk niet alles! Laat je verleiden door de collectie in het groen, de collectie met etno-dessins, de ontspannen homewear look en voor de kinderen vlotte herfstkleren.

Burda easy nr 5 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Goed nieuws, ook al is je zomer officieel al voorbij, wij genieten nog even na van al die zomerse dagen! Onze jurkjes en shirts kun je als het frisser wordt ook met een jasje dragen. Met onze modellen kun je een complete collectie samenstellen. Extraatje: het glamourachtige jasje kun je ook met behulp van onze online tutorial maken (ondertitel activeren)!

Nieuw nummer: burda creative – maak deze accessoires

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Bij de zomer denken wij aan zon, zandstrand, perfecte bruine kleur en Italiaans ijs. Of ben je eerder een liefhebber van de bergen en van lange wandelingen of fietstochten? Aan het einde van de zomer (als de herfst zich al met koele avonden aankondigt) kun je ook alweer na gaan denken over nieuwe projecten die je wilt gaan maken. Het hoeven geen grote projecten te zijn, je kunt ook tussendoor even de tijd nemen om bijvoorbeeld van restjes stof iets te naaien. En precies voor deze momenten hebben wij het nieuwe nummer van burda creative samengesteld. In dit exemplaar vind je leuke ideetjes om accessoires te maken, de ene keer een tasje, de andere keer sieraden of allerlei praktische spulletjes. Kijk met ons mee!

Het septembernummer van burda ligt in de winkel!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wist je dat de designers per jaar minder collecties maken? Ze willen zich weer meer concentreren op duurzame mode die niet voor een enkel seizoen bestemd is, maar die vele jaren mee kan gaan. Ook onze lezers kunnen op hun manier een bijdrage leveren aan dit nieuwe nadenken over een duurzamere wereld. En niet alleen nadenken, maar ook doen! Door bijvoorbeeld zelf kleding te naaien en deze niet na één seizoen weer weg te doen (geen haar op mijn hoofd denkt aan daaraan!). Iedere hobbynaaister is trots op het zelfgemaakte model! In dit nieuwe nummer van burda style vind je veel inspiratie en trendy modellen, zoals de musthave van de maand en twee workshops.

Nieuw nummer: burda breien nr. 5 – een fijne herfst

door Karine Müller
lees verder 0 Opmerkingen

De zomer is veel te snel voorbij gegaan, vinden wij... Maar om eerlijk te zijn heeft september ook weer zijn mooie kanten. Het wordt stilletjes aan kouder, maar de kleuren in de natuur worden met de dag interessanter. En plotseling realiseren wij ons dat de herfst een beetje dichter bij komt. Het wordt dus tijd om aan nieuwe projecten te gaan werken. Doe in het nieuwe nummer van burda breien inspiratie op!

Het augustusnummer van burda style is er!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In deze nieuwe uitgave van burda style hebben we de mooiste trends van het seizoen samengesteld en geïnterpreteerd in verschillende collecties voor alle momenten van het leven. Onze ontwerpers hebben de collecties zoals altijd met veel een deskundig oog bedacht en de patronen met veel liefde voor details naar actuele silhouetten vertaald, allemaal draagbaar elke dag. Met dit nieuwe nummer bieden we trends die ons na aan het hart liggen. De snitten zijn enerzijds klassiek en terughoudend, maar nooit saai! En natuurlijk zijn ze op de komende herfst afgestemd. We vinden het fijn om dit nieuwe seizoen met u te delen en wensen de beste creatieve naai-wensen!

Nieuw nummer: succes gegarandeerd met burda easy nr  4/202!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het is tijd om de zomer nu met twee handen aan te pakken! Nou ja, niet letterlijk natuurlijk... Maak je eigen zomeroutfits met behulp van ons nieuwe nummer van burda easy. Zoals de naam het als zegt: modellen die snel en makkelijk genaaid kunnen worden. In dit nummer staan last-minute-modellen voor een prachtige zomer, ook al breng je hem thuis door. Een regenachtige dag mag de pret niet drukken. Op zo'n dag ga je lekker achter de naaimachine zitten om nog een paar modelletje te maken. Wordt het een tuniek, een rok, een broek of een jurk? Als je van trendy mode, van bloemen, van bedrukte stofjes en van variatie houdt, vind je zeer zeker jouw favoriet model in burda easy. En zoals altijd: alle modellen worden stap voor stap met duidelijke tekeningen toegelicht.

Het julinummer van burda style ligt in de winkel!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Heerlijk: de zon schijnt, je vertoeft een dagje aan het strand, lekker onbekommerd, even genieten, het hoofd vrij maken... Ondertussen ligt er thuis een tijdschrift met de mooiste zomercollecties op je te wachten! Bijvoorbeeld de frisse, vrolijke strandcollectie met gebatikte motieven. Met de tropische prints en felle kleuren ziet een zongebruinde huid er schitterend uit! Ook de kinderen gaan natuurlijk mee naar het strand: kijk naar onze suggesties in maat 92-116! Dit mag je echt niet missen! Maar ook de kleurrijke prints en ongecompliceerde stofjes van de romantische look met boho-details is geweldig. En de liefhebbers van pasteltinten kunnen hun hartje in het julinummer van burda style ophalen. Dit wordt een heerlijke zomer!

volgende bericht