Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

Alle collecties van de maand september staan als pdf patroon online!

door Karine Müller in collecties
lees verder 0 Opmerkingen

Alle collecties van de maand september staan als pdf patroon online op onze website burda-style.nl

Het nieuwe nummer burda style 10 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In burda style nr 10 presenteren wij een onder andere extra couture-collectie om hiermee alle hobbynaaisters een impuls te geven om zelf mooie jurken en blouses met extravagante details te naaien. Wij lieten ons voor deze collectie door de mode van de catwalks inspireren, maar doken ook in het burda-archief om ideetjes op te doen. Laat je inspireren!

Het nieuwe nummer van burda easy nr 5 voor september / oktober 2021 is klaar

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Heeft naaien iets met duurzaamheid te maken? Ja, natuurlijk! Met het zelf maken van kleding kun je een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. En als je je eenmaal in dit thema hebt verdiept, zul je vaststellen dat duurzaam naaien niet ingewikkeld is: alles wat je nodig hebt, zijn de juiste stoffen en fournituren. Om het goede voorbeeld te geven, hebben wij alle modellen in dit ‘Green Issue’-nummer van ecologische stoffen genaaid. En hoe worden ze genaaid? Dat laten wij zoals altijd stap voor stap met duidelijke tekeningen zien. En wij leggen één model in een video-tutorial uit. Daarnaast hebben wij nog een heleboel tips rondom dit thema verzameld. 

Burda easy 04/2021 complete collectie als pdf-patronen beschikbaar!

door Karine Müller in collecties
lees verder 0 Opmerkingen

Burda easy 04/2021 – alle patronen uit het tijdschrift zijn nu ook als pdf-patronen beschikbaar!

De complete collectie van Burda style 08/2021 is online beschikbaar!

door Karine Müller in collecties
lees verder 0 Opmerkingen

De complete collectie van Burda style 08/2021 is online beschikbaar!

Het nieuwe nummer van Best of burda met outdoor-modellen

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Vind jij het ook zo jammer dat de zomer weer bijna om is? Maar niet getreurd, het najaar heeft ook zijn mooie kanten! denk aan de prachtige kleuren in de herfst en de mooie zonsondergangen. even een paar uurtjes lekker genieten tijdens een wandeling door het herfstbos. het kille jaargetijde heeft zijn charme. En om nog meer van al deze momenten te kunnen genieten, gingen wij in burda-style-tijdschriften op zoek naar outdoorkleding om een extra nummer samen te stellen. goed om te weten: Alle modellen in de maten 32–50. en als extraatjes: twee jassen voor mannen, een robuuste rugzak, een romantische fietstas en een schattig hondenmanteltje.


het septembernummer van burda style is klaar

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Laten we eerlijk zijn: als de herfst nadert, worden we allemaal een beetje zwaarmoedig. Hoe zeer verlangen wij nog naar de warme
zomerdagen... Maar niet getreurd, elk seizoen heeft zijn  mooie kanten. Wij lieten ons bijvoorbeeld door het najaar inspireren om een brug te slaan tussen de zomer en de herfst. Wij creëerden van gebloemde stoffen een collectie met prachtige jurken. Voor het regenachtige weer in de herfst hebben wij functionele jassen, parka’s en mantels ontworpen. En we hebben nog veel meer in petto!


Het augustusnummer van burda style is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Heel vrouwelijk of ontzettend sportief, bontgekleurd of mysterieus donker: terwijl vroeger een handjevol designers bepaalde welke mode en welke silhouetten de vrouwen moesten dragen, is dat vandaag de dag wel een beetje anders. Wij kiezen dat wat bij ons past. Dit is niet alleen goed voor het zelfbewustzijn, maar ook voor het milieu: een zelfgemaakt, uniek kledingstuk verdwijnt na een seizoen niet in de tweedehandswinkel of in de vuilniszak. Wij zijn trots om het weer een keer te kunnen dragen! Ik ben ervan overtuigd dat je in dit nummer met de nonchalant-elegante modellen met mineraalprints, de vrouwelijke patchwork-look en de sportieve collectie met felle kleuren jouw lievelingsmodel zult vinden. Succes! 


juli  2021 : het nieuwe nummer van burda easy 04/2021

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het is zomer en je hebt nog een paar leuke modelletjes nodig? In dit nummer laten wij zien dat je met last-minute-patronen binnen een mum van tijd je klerenkast een oppepper kunt geven. De modellen variëren van kimono’s, extravagante rokken, tanktopjes, vrouwelijke jurken tot vlotte hemdblouses. En zoals altijd in burda easy: alle modellen als kant-en-klaarpatroon met uitgebreid stap voor stap instructies, vele naaitips en trucjes. De easy modellen zijn natuurlijk ook voor beginnende naaisters geschikt. En wij hebben nog een extraatje: een geweldige zomerhoed van restjes stof. Wij wensen je veel plezier bij het kijken, het lezen en het naaien!

Het nieuwe nummer van burda style 07-2021

door Karine Müller
lees verder 0 Opmerkingen

Waaraan denk je als je aan de zomer denkt? Aan zonnestralen die heel zacht je huid verwennen? Aan een licht zomerbriesje dat voor afkoeling zorgt? Aan de prachtige kleuren van een bloemenweide? Aan een heerlijke wandeling en een picknick in het park? Aan kilometer lange zandstranden en stille duinen? Aan een zomerjurk die mooi bij de lichtgebruinde huid afsteekt? De natuur kunnen wij slechts gedeeltelijk beïnvloeden, maar wat wij aantrekken wel. Het nieuwe nummer van burda style staat boordevol ideetjes voor de zomer. Een nieuw nummer met verrassende modellen, modenieuws, video-tutorial en een heleboel leuke ideetjes! Veel plezier! Wij wensen je een fijne zomer!

volgende bericht