Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

Burda Plus voor de lente en zomer is klaar

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wij geven antwoord op de vraag: Wanneer ligt Burda Plus weer in de winkel? Het antwoord luidt: vanaf 22 maart! Het halfjaarlijkse tijdschrift voor de lente en zomer 2019 staat weer boordevol inspirerende collecties, natuurlijk allemaal in de maat 44-54. Uitdagende jurken, easy blouses & shirts, waarmee je de lente kunt verwelkomen en energiek starten. En jurken, topjes, shirt van lichte stoffen voor mooie zomerdagen. Wij weten zeker: er zit voor iedereen wat bij! Laat je verrassen door dit nieuwe nummer van Burda Plus.

Het aprilnummer van burda ligt in de winkel

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In de maand april kunnen we van mooie dagen genieten, maar vergeet niet: ‘april doet wat hij wil! Dit weerhoudt ons er niet van om de lente met open armen te ontvangen. In het aprilnummer staan de volgende thema’s centraal: blauwe kleuren, folklore-look in Andalusische stijl, kleurrijke lentemode, energieke ‘utility’-trend en sportieve kinderkleding.

Elegant gekleed in de ballerina-look

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In het voorjaar duikt deze look steeds weer op: de ballerina-look! Met zachte pasteltinten, elegante snitten, geïnspireerd door de echte ballerina’s. Voor moeder en dochters!

Burda kids met een nieuwe formule

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

 

Nadat Burda baby al gepubliceerd is, is nu Burda kids ook klaar. NIEUW: vanaf dit nummer worden alle beschrijvingen van de modellen ook volgens de stap-voor-stap-methode uitgelegd. Dat wil zeggen dat alle naaibeschrijvingen nog eens extra met duidelijke, overzichtelijke tekeningen toegelicht worden. Daarnaast kun je de patronen bovendien meteen van het werkblad uitknippen. Dus: ga meteen aan de slag! In maat 86 tot 164! 

Dé trends van het nieuwe seizoen!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Voor het maartnummer van burda style is onze keuze gevallen op de nieuwste trends voor het komende seizoen. Wij stellen de zes beste trends voor! We beginnen met een pastelzachte ballerina-look, voor moeders en dochters. De tropische dessins veroveren het straatbeeld. Bij de blousentrend showen wij zes uiteenlopende modellen. Voor alle aanstaande bruiden: laat je verleiden door onze bruidsjurk à la Grace Kelly, een metromodel uit 1956! De collectie voor de grotere maten maakt een reis door de jungle. Laat je verrassen!

NIEUW in 2019! Burda EASY verschijnt vanaf nu 4 keer per jaar

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Burda EASY ligt nu in de winkel!!! Omdat het tijdschrift een zeer goede resonantie heeft, hebben wij besloten dit tijdschrift vanaf nu 4 (!) keer per jaar te publiceren. Het eerste nummer Burda easy 1/2019 ligt vanaf begin februari in de winkel.

En ook NIEUW: omdat EASY 4 keer per jaar verschijnt, kun je er vanaf nu een abonnement op nemen!

Leuke accessoires en decoraties zelf naaien

door Elisabeth Gallan in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Dit is het eerste nummer van Burda creatief - met een unieke selectie van 19 accessoires en decoraties voor in huis. Je kunt spulletjes voor de lente en de zomer maken: leuke eiermutsjes voor een vrolijke lentetafel, een mandje voor het paasontbijt, een slinger met vlinders, een vuurtoren, een bloemenkussen etc. Alle modellen worden stap voor stap met foto’s toegelicht.  

Burda baby 2019 ligt in de winkel

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 1 Opmerkingen

Wij zijn trots het nieuwe nummer van Burda baby hier te mogen presenteren. Op maar liefst 84 (!) pagina’s vind je meer dan 20 leuke snitten en projecten om aan te trekken, te spelen en te knuffelen. Natuurlijk voor meisjes en jongens. Dus lieve mama’s, tantes, oma’s, vriendinnen én aanstaande moeders - je kunt vanaf nu aan de slag om al deze spulletjes te naaien! Pluspunt: de modellen worden stap voor stap met tekeningen toegelicht. Ook beginnende naaisters zullen er geen problemen mee hebben al deze spulletjes te maken. En nog een groot pluspunt: alle kleertjes in de maten 56 - 98. Haal het tijdschrift nog vandaag!

Vintage uit Sixties tot Seventies !

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wij starten het voorjaar met een vleugje vintage. Voor deze collectie zijn we enkele decennia terug gaan kijken om ons te laten inspireren door de mode uit de jaren 60 en 70. Typerend voor die mode waren elegante, chique snitten van indrukwekkende stofjes. Het resultaat: een ladylike trend waarbij vintage stofjes een belangrijke rol spelen. Laat je inspireren door onze frisse lentecollectie. 

Burda Easy 1 is vanaf deze vrijdag te koop!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Heb je het al gehoord? Vanaf dit jaar wordt Burda easy 4 (!) keer per jaar gepubliceerd. Deze week verschijnt het eerste nummer. Je kunt dus nu vier keer per jaar - elk seizoen - met dit tijdschrift easy aan de slag. Het concept is overigens niet veranderd: alle modellen worden met behulp van tekeningen stap voor stap toegelicht. Ideaal voor beginnende naaisters, maar ook interessant voor ervaren naasiters, want Burda easy heeft nog een bijzonderheid: je kunt de delen van een patroon meteen uitknippen van het werkblad. In het eerste nummer staan modellen voor het voorjaar in het middelpunt. De modellen zijn allemaal geïnspireerd op trends die door onze trendwatchers op de catwalks en street-styles zijn gespot. Veel plezier!

 

GEWELDIG! Vanaf nu kun je een abonnement op Burda easy nemen! 

volgende bericht