Loading..
Bedankt voor het wachten...

Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd.Browse by category

Praktisch: Hoe stik je een mouw met een rechte mouwkop vast?

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het is eenvoudig om deze platte mouwkop in te zetten.

Maart 2021: het nieuwe nummer van burda plus 01/2021

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

In een mooie outfit kun je je zelfvertrouwen vergroten en alvast dromen van een warme zomerdag. En natuurlijk willen wij allemaal graag al aan de vakantie denken... Maar misschien kun je vandaag niet naar je lievelingsplekje reizen. Jammer, maar je kunt in je favoriete outfit wel in
gedachten naar al de plekjes van de wereld reizen waar je zo graag zou willen zijn. De modellen variërend in maat 44 tot 60.

 


Het nieuwe nummer van burda style 04/2021 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 1 Opmerkingen

Onder het motto ‘goede stijl is de basis van de mode’ hebben wij musthaves ontworpen met vrouwelijke snitten en geraffineerde retro-details – voor deze collectie lieten wij ons inspireren door de vele series die via streamingdiensten gekeken kunnen worden. Maar natuurlijk hebben wij nog meer lentecollecties. de trendcollectie is de sportieve look, bij de kleurentrend staat groen in het middelpunt, de pluscollectie bestaat uit maar liefst 8 (!) jurken, de kindercollectie presenteren wij onder het motto ‘Beste vrienden’.

Maart 2021 : het nieuwe nummer van burda easy 02/2021

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Ken jij ook dat bevredigende gevoel dat je overvalt als je iets zelf hebt gemaakt en het eindelijk klaar hebt? De hersenen belonen je met gelukshormonen – geweldig toch! Ook als je de zelfgenaaide DIY-creatie aantrekt. Dan voel je je nog gelukkiger! Vandaar dat wij een nieuw nummer met lentemodellen hebben samengesteld. Met de gedetailleerde stap-voor-stap-instructies kunnen ook beginnende naaisters de modellen probleemloos naaien!

Burda easy kids : nieuwe outfits voor kinderen

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 1 Opmerkingen

De eerste warme zonnestralen verdrijven de grijze winterwolken en zorgen ervoor dat de bloemetjes hun kopje boven de grond uit kunnen steken. De lente is in aantocht!  Voor het voorjaar – en meteen ook voor de zomer – hebben wij de mooiste modellen (allemaal in maat 104 tot 146) ontworpen: shirts, legging-broeken, leuke jurkjes, een hip rokje, twee jumpsuits en nog meer. Met de details en stoffen brengen we variatie aan, zodat je gerust ook een paar modelletjes volgens hetzelfde patroon kunt naaien. Veel plezier bij het naaien!

Burda best of broeken: dit nummer is nu klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Te kort, te smal, geen goede pasvorm. Herken je dit? het klopt, het is niet makkelijk om een goed passende confectiebroek te vinden. Wij hebben de oplossing: naai zelf een broek! In dit extra nummer ‘best of ...’ presenteren wij nog eens onze favoriete modellen die je stuk voor stuk zelf kunt maken. Wij hebben bewust zeer uiteenlopende broeken uitgekozen, van elegant en sportief tot nonchalant en vlot. Kies je lievelingsmodel uit, koop een passende stof, controleer de maten en knip het patroon uit. wij weten zeker dat er voor iedereen meerdere modellen in staan die bij jouw figuur en stijl passen. En niet te vergeten: er staan ook een paar mannenbroeken in!


Het nieuwe nummer van burda style 03/2021 is klaar!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Wij waren enthousiast over de nieuwe look ‘French Chic’ met boucléjasjes, zwarte jurkjes en een marine-outfit – de klassieke kledingstukken die allemaal door Coco Channel bedacht werden. Wij hebben een complete collectie samengesteld. Maar wij hebben ook een compleet andere collectie ontworpen: Arty Prints – kleurrijke, luchtige modellen die er op het eerste gezicht vrij extravagant uitzien! En wij hebben nog een highlight: de business-look! Tot slot nemen wij je nog mee op reis: met de vlotte plusmode in maat 44-52 kun je alvast vakantieplannen maken. Laat je inspireren en laten wij hopen dat in 2021 het reizen weer eenvoudiger mogelijk is.

Nieuw nummer : Burda breien nr. 8 – de lente is in aantocht

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Officieel is het nog steeds winter, maar in ons hart verlangen wij toch allemaal naar de lente. Met langere dagen, warme zonnestralen op onze wangen en groene blaadjes aan de bomen. En daarom hebben wij ons voor dit nummer door het voorjaar laten inspireren. Vandaar dat wij beginnen met een collectie in zachte roze tinten. Op kille lentedagen trek je onze trendy poncho met jacquardranden aan. Natuurlijk kun je een keuze maken uit een heleboel truien die je bijvoorbeeld op een spijkerbroek kunt dragen. En de kleur van het seizoen? Dat is deze keer groen! Laat je verleiden door onze unieke modellen in deze frisse kleur die het voorjaar heel stijlvol aankondigt.

burda easy : het nieuwe nummer in januari!

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Nog nooit eerder zelf iets genaaid? Dan nodigen wij je uit met burda easy je eerste project te maken! Ervaren naaisters vinden natuurlijk ook volop inspiratie in dit nummer, want alle modellen vallen onder het motto: trendy gekleed gaan is voor iedereen mogelijk!

Februari 2021: het nieuwe nummer van burda style

door Karine Müller in tijdschriften
lees verder 0 Opmerkingen

Het februarinummer van burda style is vanaf het komend weekend (15 januari) te koop. De collecties in dit nummer variëren van modellen van denim, met creatieve prints, in het groen en outfits om bij weg te dromen...

volgende bericht