Nog heb je een beetje tijd om tijdens de feestdagen in een nieuwe outfit te stralen... Onze tip: het is de kunst glamour niet te overdrijven. Breng de party-elementen in de juiste proporties aan, zodat de feestelijke avondmode perfect is! Alle modellen van deze collectie in maat 44-52

 

Glanzend shirt en gedessineerde jurk


Top brillant et robe fluide - burda style

 

Foto links: De glamourachtige effectstof van het shirt wordt bij de panden in twee lagen verwerkt. Opgelet: de mouwen blijven doorzichtig, omdat hier slechts één laagje gebruikt werd. Foto rechts: De snit van de gedessineerde jurk is gebaseerd op de snit van het dubbele shirt van de foto links. De jurk wordt echter in drie laagjes verwerkt. Wij raden daarom aan een soepel stofje te kiezen, bv. viscose. 

Een elegant broekpak


Élégant tailleur pantalon      - burda style

 

Deze blazer is geen gewone blazer! Laten we even naar de details kijken: de voorranden worden met dubbele biezen afgewerkt, de zakken met klep hebben een paspel, de mouwen hebben twee naden, de lange figuurnaden accentueren de taille. Onze tip: maak passend bij de blazer een broek van dezelfde stof. De rechte pijpen vallen mooi om de benen heen. De perfecte pasvorm ontstaat door de verwerking van elastiek bij het achterste deel van de band. Nu mag het Kerstmis worden! 

Elegante hemdblouse en chique cape


Chemisier imprimé et cape ornée  - burda style

 

Foto links: De snit van de gedessineerde blouse heeft een wijde snit met aangeknipte raglanmouwen. Stylintgip: door de blouse in de rok te dragen, vallen de panden losjes om de band heen. Foto rechts: In deze cape zul je het op kille avonden niet koud hebben. De prachtige wollen stof zorgt ervoor dat je het lekker warm hebt. Leuk idee: de omgeslagen rand wordt met siersteentjes versierd.


 

Pastelkleurige blouse


Chemisier pastel  - burda style

 

In deze lichtroze blouse trek je de aandacht! Bij het zijden exemplaar zijn de doorlopende knoopsluiting en de kraag bij de klassieke hemdblouse afgekeken. Maar de voor- en achterpanden lopen vlekkeloos in de mouwen over, waardoor er een wijde capevorm ontstaat. 


 

Alle modellen staan in burda style december, vanaf 23 november in de winkel!