Alle modellen van burda easy nr. 2 (maart/april) zijn nu ook als pdf patroon verkrijgbaar via de website

 

Dessin of effen?

Le plein de vitamines

 

Twee variaties volgens hetzelfde basispatroon! En op de foto hieronder zie je dat er nog een derde variant is. Welke versie ga je maken?

 

Le plein de vitamines

 

Van plisséstof

Vive les plissés !

 

Plisséstof ouderwets? Absoluut niet! Met onze hippe rokken laten wij zien dat deze stof op en top hip is! Wij hebben drie varianten gemaakt: knielang, onder de knieën en enkellang. 

 

Vive les plissés !

 

Puristisch

Minimaliste

 

Houd je van opvallende dessins? Of ben je eerder een bescheiden type? Je kunt natuurlijk ook twee kleuren combineren. Met het patroon van deze jurkjes kun je alle kanten op!

 

Minimaliste

 

Mijn favoriete model

Bonne mine

 

Het shirt op zich is vrij eenvoudig, maar heeft toch wel enkele leuke details: een V-hals, mouwen met elastiek in de zoom. Goed om te weten: de coupenaden zorgen ervoor dat het shirt mooi om het lichaam zit.

Je vindt de video-tutorial hier: klik hier!

 

Bonne mine

 

Praktisch!

Le défi du printemps

 

In weer en wind - deze jas komt altijd van pas! Wij hebben de parka in drie variaties van verschillende stoffen gemaakt. Welk model is jouw favoriete model?

Je vindt de video-tutorial hier: kik hier!

 

Le défi du printemps

 

 

 

Je vindt alle pdf patronen van burda easy nr. 2/2022 op de website: klik hier! Opgelet: de pdf patronen worden op A4-formaat geprint, uitgeknipt en aan elkaar geplakt!

PATRONEN

 

Burda naaiboek