Wij zijn trots het nieuwe nummer van Burda baby hier te mogen presenteren. Op maar liefst 84 (!) pagina’s vind je meer dan 20 leuke snitten en projecten om aan te trekken, te spelen en te knuffelen. Natuurlijk voor meisjes en jongens. Dus lieve mama’s, tantes, oma’s, vriendinnen én aanstaande moeders - je kunt vanaf nu aan de slag om al deze spulletjes te naaien! Pluspunt: de modellen worden stap voor stap met tekeningen toegelicht. Ook beginnende naaisters zullen er geen problemen mee hebben al deze spulletjes te maken. En nog een groot pluspunt: alle kleertjes in de maten 56 - 98. Haal het tijdschrift nog vandaag!

Een muzikale peer en een slaapzak


Boîte à musique et gigoteuse  
 - Burda Style HS Baby 2019

Deze schattige peer zorgt er met een lief muziekje voor dat de baby heerlijk gaat slapen. Ook het shirt kun je zelf maken. De slaapzak (rechts) zorgt ervoor dat de baby het niet koud krijgt. Leuk idee: op de stof staat een heel circus afgebeeld. 

 

Handig voor onderweg...


Porte-biberon et mobile d'éveil baleine
 - Burda Style HS Baby 2019

 

heel handig: deze originele flessenhouder in de vorm van een grote walvis kun je heel makkelijk aan de kinderwagen hangen. De ketting hang je zo bij de kinderwagen op, dat de handjes met de lachende walvissen kunnen spelen.  

 

Speelkubus en krokodillenshirt


Cube d'éveil et brassière crocodile  
 - Burda Style HS Baby 2019

 

Baby’s willen de wereld om hen heen leren kennen. Met de grote kubus in patchworklook kan je kind vele motorische vaardigheden oefenen. Onze tip: kies vrolijke stofjes met motiefjes uit. Foto rechts: Deze krokodillen zijn echt niet gevaarlijk! Ze lopen heel de dag door in alle richtingen over het shirt met lange mouwen.

 

Van harte gefeliciteerd!


T-shirts bon anniversaire
 - Burda Style HS Baby 2019

 

Het shirt met korte raglanmouwen kun je van effen stof maken, maar je kunt ook stofjes combineren. Voor de 1e verjaardag hebben wij een speciaal stofje uitgekozen. Dat maakt het nog een stukje vrolijker!

 

Dino’s en olifanten


Coussins dino et doudou éléphant
 - Burda Style HS Baby 2019

 

Kinderen houden van dieren. Dus maakten wij een hele verzameling dinokussens. Die worden de beste vriendjes van elke baby! Maar je kunt ook de grappige olifant maken. Wij maakten dit exemplaar van de gestreepte stof voor de mouwen van het shirt met de hondenkoppen.

  

Een bont vest en een shirt met noppen


Blouson collège et sweat à noppes
 - Burda Style HS Baby 2019

 

Het vestje op de linkerfoto is lekker bont - het wordt van drie verschillende kleuren gemaakt. De boorden worden allemaal van gedessineerde stof geknipt. Foto rechts: haar sweater met lange mouwen heeft een handige sluiting bij de schoudernaad. Maar het zijn natuurlijk de felgekleurde noppen die de aandacht trekken. 

Handige broeken en lieve jurkjes


Leggings douillets et robes fleuries
 - Burda Style HS Baby 2019

 

De joggingbroeken van rekbare stof zijn heel praktisch. Ze passen namelijk altijd! Tip: bij de tunnel wordt breed elastisch band ingeregen. En ja, als meisjes groter worden, willen ze graag een jurk aantrekken. Wij ontwierpen deze modelletjes van verschillende stofjes. Je kunt naar believen variëren, bijvoorbeeld met zakken of een gerimpeld rokje. 

Alle modellen staan in Burda baby dat vanaf 8 februari in de winkel ligt.