In feite zit er maar een klein verschil in de aanpassing van de naam van burda creatief naar de Engelse naam burda creative, en om eerlijk te zijn verandert er ook niets aan de inhoud! Wij zijn het initiatief om een extra tijdschrift met creatieve ideetjes gestart om alle mensen die op het gebied van naaien meer willen doen dan alleen maar zelfmaakmode maken. Met stof en andere materialen kun je bijvoorbeeld ook een tas maken... In het nieuwe nummer van burda creative staan 10 exclusieve tassen die je stap voor stap met behulp van tekeningen kunt maken. Het leuke van deze 10 tassen is dat ze allemaal op twee manieren gedragen kunnen worden. Dit is natuurlijk heel handig. Je hoeft dus niet eens van tas te wisselen als je hem overdag als rugzak draagt en 's avonds als handtas. Praktisch, toch? Nieuwsgierig? Het tijdschrift ligt nu in de winkel!

De thema's die in de extra uitgaven burda creative staan, variëren van accessoires, cadeautjes, praktische ideetjes en nog veel meer. In het eerste nummer van burda creative 2020 staan tassen. Het is bestemd voor iedereen – voor beginners en gevorderden. Veel plezier!

 

Metallic look: handtas of rugzak?

Metallic style : en similicuir rose tendance - burda créative

 

Verander de tas eenvoudig tot een rugzak. Dankzij de verstelbare riem kun je dit tasje heel gemakkelijk op de schouder of als rugzak naaien. De tas wordt van speciaal creatief papier gemaakt – dit kan gevarieerd worden door stevig kunstleer, tafelzeil of  kurkstof.

 

Creatief: een foto zegt meer dan woorden

À mon image : une photo vaut mille mots - burda créative

 

Aan de ceintuur of over de schouder – jij kunt zelf kiezen hoe je het tasje wilt dragen . Leuk idee: plaats een favoriete foto aan de voorkant van het tasje achter het doorzichtige deel. 

Feestelijk: een verrassend idee!

Pluie de confettis : une pochette pleine de surprises - burda créative

 

Op de fiets? Met dit tasje geen probleem: aan de achterkant zitten twee grote lussen waarmee je het tasje om het stuur heen vast kunt zetten. Maar het kan met het koord ook over de schouder gedragen worden. 

Pasteltint: roze & grijs

Rêve pastel : tendre et mode en gris & rose - burda créative

 

Een gepland uitje na het werk? De tas met bamboe beugels verander je in een handomdraai in een clutch. Leuk idee: de bamboe beugels worden gedeeltelijk in een fel kleurtje geverfd. 

Strepen-look: shoppingtas of rugzak?

Pour l’amour des rayures : un tote bag ou un sac à dos tendance - burda créative

 

Het antwoord is: alle twee! Zoals je op de foto’s ziet, biedt deze royale tas twee mogelijkheden. De clue zit 'm in de twee extra banden die aan de achterkant van de tas vastzitten. Leuk idee: de verwerking van de strepen!

Het tijdschrift burda creative ligt vanaf 14 februari in de winkel!