Goed nieuws, ook al is je zomer officieel al voorbij, wij genieten nog even na van al die zomerse dagen! Onze jurkjes en shirts kun je als het frisser wordt ook met een jasje dragen. Met onze modellen kun je een complete collectie samenstellen. Extraatje: het glamourachtige jasje kun je ook met behulp van onze online tutorial maken (ondertitel activeren)!

 

Jasje of regenjas?


Tomber la veste

 

Of je het gelooft of niet, maar alle drie jassen worden volgens hetzelfde basispatroon genaaid.  Bij het korte jasje met rits komt het op de keuze van het stofje aan. De details: ronde hals, doorgestikte zoom en mouwen met tunnels met elastiek. In ons regenlandje kun je niet zonder een goede regenjas. Kenmerken: capcuchon met koord, zakken met klep, rits.
 

 

Shirt of jurk?


On se détend !

 

Deze twee modelletjes met brede boothals worden van rekbare stof gemaakt (in het tijdschrift staat nog een derde versie). Het patroon is zo ontworpen dat de nadruk op de taille komt te liggen. Detail: typerend voor de boothals is dat hij breed, rond, maar niet diep is, waardoor hij minder opvalt. Het jurkje heeft bij het voorpand overigens twee strikbanden heeft.
 

 

Het komt op de details aan!


Le soin des détails

 

Een schootje, een V-hals, asymmetrische volant: bij deze modellen bepalen de details het karakter. En het is heus niet zo moeilijk deze zelf te maken! Kijk ook in het tijdschrift, want het derde model is heel geraffineerd: door bij het lijfje van het jurkje een asymmetrische volant vast te stikken, krijgt dit exemplaar een exclusief karakter. 

 

Drie broekvariaties


Jeu de jambes

 

Heb je nog nooit zelf een broek genaaid? Dan raden wij je aan een van deze variaties te maken, want ze zijn echt super EASY! Je hoeft namelijk geen rits in te zetten! De lengte van de broekspijpen en de manier waarop de onderrand afgewerkt wordt, varieert. Tip: de derde variant staat in het tijdschrift.


 

Wie van de drie...


Croisé Chic

 

Ze lijken heel veel op elkaar, maar ze verschillen in lengte, stof en stijl – het enige wat de rokken alle drie gemeenschappelijk hebben is de eenvoudige basissnit. De lengte varieert van 45, 58 tot 69 cm. 


Alle modellen staan in het tijdschrift burda easy dat vanaf nu in de winkel ligt!