Het wordt al aardig koud en ’s morgens en 's avonds is het langer donker. We weten het: het is herfst en het duurt echt niet meer lang dan is het winter. Dus het wordt tijd om nieuwe kinderkleren te maken. In het nieuwe nummer van burda kids staan lekker warme modellen in de maten 104 t/m 146: stoere unisex broeken, T-shirts met kleurrijke patronen, leuke jurkjes met zakken, een schattig rokje dat heel makkelijk te naaien is (misschien zelfs met je dochter samen?) én een bonte bodywarmer voor die koude dagen. Alle modellen zijn heerlijk ongecompliceerd, ideaal om in te spelen en te ravotten. Veel plezier met naaien!

Prakstisch & kleurrijk

Pratique et coloré

 

Foto links: Een sportieve jurk met zakken – als korte versie als shirt gedragen kan worden. In het tijdschrift vind je nog een variant met rok en heupzakken. Foto rechts: Het patroon voor dit basisshirt bewaar je natuurlijk, want je kunt er steeds weer een nieuw exemplaar mee maken (voor meisjes & jongens).


 

Voor overdag en 's nachts

Pour tous les jours (et toutes les nuits)

 

Foto links: Het is geen gymbroek. Het is geen pyjamabroek. Maar wat dan? Het is een aangename ‘joggingbroek’ van soepele tricotstof. Foto rechts: Deze heerlijk zachte bodywarmer is niet aan personen gebonden... Hij kan door jongens en meisjes gedragen worden


De mooiste outfits

LES plus belles tenues

 

Foto links: Ziet eruit als een spijkerbroek (smalle broekspijpen, opgestikte achterzakken, drukknoop), maar is heerlijk zacht door de rekbare joggingstof. Foto rechts: Als jonge meisjes willen leren naaien, laat je dit rokje als beginnersproject maken!


Alle modellen en nog meer variaties vind je in het nieuwe nummer burda kids 02/2020.