Het augustusnummer is klaar! Wij presenteren dit nieuwe nummer van burda style om nog even van de zomer te genieten. Voor degenen die pas laat op vakantie gaan, hebben we nog een collectie met paar last-minute-modellen gemaakt. Kun je dus toch nog in het nieuw op vakantie! Of ben je allang weer terug en al aan het nadenken wat je in de komende maanden aan wilt trekken? Laat je verrassen door de zachte tinten, de collectie in de trend van de jaren 70 en de elegante business-look. Daar kun je weer een tijdje mee vooruit!

De 6 trends voor het najaar


Les 6 tendances phare de l'automne ! - Burda Style Août 2018

 

In augustus presenteren wij de 6 belangrijkste trends van het komende seizoen. De herfst zal poëtisch, romantisch, energiek, Brits-chic, bohemien en super elegant zijn ... Al deze trends zullen in de komende nummers om beurten aan bod komen. We beginnen al in augustus. 

Zachte tinten


Programme douceur - Burda Style Août 2018

 

Bij deze collectie komt de nadruk te liggen op vrouwelijke silhouetten. De jurken, blouses en broeken in zachtviolette tinten en mooie dessins verzachten de overgang van de zomer naar het najaar. Precies dat wat wij toch allemaal graag willen?

Onder de palmen? Last-minute-collectie!


Palmiers ? Last minute ! - Burda Style Août 2018

 

Wil je nog even onder de palmbomen genieten? Dat kan! Wij hebben een last-minute-collectie samengesteld, zodat degenen die nog een paar dagen weg gaan nieuwe kleren in hun koffer mee kunnen nemen. De snitten zijn simpel, maar wel leuk. De kleuren zijn opvallend en zonnig. Geniet ervan!

 

Back to the seventies!


Rentrée Seventies ! - Burda Style Août 2018

 

Vintage mode heeft in de afgelopen jaren de catwalks en de straat veroverd. Ook deze collectie is een ode aan de jaren 70. Met de minirok van kunstleer, een corduroy vestje, een opvallende blouse en een blouse met slangenprint, maar ook de overgooierjurk, het gewikkelde top en de broek met rechte pijpen zijn de musthaves van toen en nu!

 

Casual Friday


Casual friday - Burda Style Août 2018

 

Deze collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen die graag netjes, maar niet te chic naar het werk gaan. De kleuren van alle modellen zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je ze met elkaar kunt combineren. Alle modellen in de maten 44-52.

 

Eindelijk weer naar school!


L'école enfin ! - Burda Style Août 2018

 

Of je het gelooft of niet, maar de kinderen kijken er altijd naar uit om weer naar school te mogen gaan, want ze al hun vriendjes weer ontmoeten. We hebben speciaal voor dit moment een nieuwe jas (voor jongens en meisjes) ontworpen. Voor meisjes een nieuwe jurk en een sweater met paard, voor jongens een joggingbroek. En niet te vergeten: een rugzak!

Alle modellen vind je in het augustusnummer van burda Style dat vanaf 17 juli in de winkel ligt.