Vrouwelijke (boho-)looks met interessante details en prachtige herfstkleuren. Extra: vlotte modellen voor jongens in de maten 104 – 128. Deze collectie vind je in burda style oktober 10/21

 

Grote ruite en effen grijs

Cape à carreaux et pull gris

 

Foto links: De cape heeft een vastgestikte sjaal, grote zakken en een afgeronde, met band omboorde  zoom en randen. Foto rechts: Dit prachtige model met  strikkraag, vrouwelijk schootje en smalle mouwen heeft ons meteen overtuigd. 

 

Jurk of tuniek?

Robe et tunique à motifs

 

Foto links: Jurken zijn niet geschikt voor een gezellige wandeling? Dat hangt helemaal van het model af! Deze jurk van superzachte tricotstof is hiervoor geschikt. Foto rechts: Een opvallende tuniek: de panden worden rondom met ingelegde vouwen op de brede halsbies vastgestikt. 


 

Cape en jurk

Cape et maxi robe fleurie

 

Foto links: Deze prachtige, wijde cape met lange sjaal is enerzijds terughoudend, maar anderszijds luxueus. Foto rechts: Een bloemenjurk met geraffineerde details: in plooien gelegde biezen bij de hals, een prinsessennaad, een rok met stroken en soepel vallende mouwen.


 

Samen in het bos onderweg

Pantalon en cuir et tunique bleue

 

Foto links: ZIJ: De elegante culotte van hoogwaardig leer heeft een band met sierstiksels en diepe heupzakken. HIJ: Op de spijkerbroek met gestikte naden in contrastkleur en zoomomslagen draagt hij een trui die mama ook heeft genaaid. Foto rechts: ZIJ: De tuniek heeft een prinsessennaaad en een vastgestikte bies met plooien. HIJ: Handige heupzakken, band met elastiek met ceintuurlussen, robuust katoen: deze comfortabele broek valt bij ons en onze kinderen in de smaak. 

Alle modellen van deze collectie staan in het oktobernummer van burda style 10/2021. Je kunt de modellen ook als pdf patronen via onze website downloaden. Klik op patronen.

 

PATRONEN