Deze maand heeft de burda style-redactie zich laten inspireren door de mooiste catwalks om exclusieve modellen te kunnen bieden!

 

Prachtige gebatikte stof

Le retour du batik

 

Ik wil dit model naaien!

 

Is het het batikdessin van de stof? Of is het de zwierige rok van de jurk? Wij vinden dat deze blauwe jurk een geweldig vakantiegevoel verspreidt. Het is een wikkelmodel dat bij de linker zijnaad met strikbanden gesloten wordt.


 

Rok van boucléstof

Jupe en bouclé

 

Ik wil dit model naaien!

Wil je jouw creativiteit tot uitdrukking brengen? Met dit rokje is dat mogelijk! Neem het basispatroon van het rokje in A-lijn en kies een structuurstof (bv. bouclé) en versier het met sierband, franjes en grote knopen. 

 

Egg-shape-mantel

Le manteau œuf

 

Ik wil dit model naaien!

 

Deze mantel ziet er op het eerste gezicht heel puristisch uit, maar bij nader inzien heeft hij interessante details: een V-hals, oversized schouders, zijpanden die met een hoek ingezet worden, schuine insteekzakken bij de deelnaden.


 

Shirt met pofmouwen

Top ambiance Nineties

 

Je veux ce modèle !

 

Het is helemaal niet moeilijk om een shirt een nieuw karakter te geven. Wij kozen twee bijzondere elementen: pofmouwen en een rekbare jacquardstof. 


 

Jurk in lingerie-stijl

Robe de style lingerie

 

Ik wil dit model!

 

Een lingerie-jurk die ook gewoon zo overdag aangetrokken kan worden... Natuurlijk, want de term is afgeleid van de contrastkleurige sierkantjes die bij de wijde mouwen en de zwierige zoom vastgestikt worden.   


 

 

Je kunt al deze modellen als pdf patroon kopen! Klik hiervoor op de link onder het model of op de link hieronder. Opgelet: pdf patronen moet je zelf printen!

 

PATRONEN

 

Burda naaiboek