African queen, trendy musthaves, genieten aan zee, exotische kleuren en dessins! Vier thema’s die nooit uit de mode raken! Alle modellen uit het aprilnummer 2017 zijn online als download-patroon beschikbaar. Je hoeft alleen maar een paar te klikken om een patroon te bestellen en te downloaden! 


 

African queen


African Queen - Burda Style

 

Het zijn niet alleen de kleuren en dessins die deze collectie tot een bijzondere aangelegenheid maken... Bekijk ook de tekeningen van de patronen en je zult ontdekken dat er voor iedereen wel iets bij zit. Links: een echte zomerjurk met een verrassend rugpand. Rechts: een bedrukt jurkje met interessante openingen bij de ronde hals.


African Queen  - Burda Style

Klik hier om naar de download-patronen te gaan
Trendy musthaves


Code urbain  - Burda Style

 

Als je met de tijd mee wilt gaan, dan kun je deze collectie eens op je gemak bekijken. Want deze modellen kun je altijd aantrekken. De korte overgooier-jurk en het felgekleurde bomberjack zijn twee goede voorbeelden. Ons advies: kies een stofje uit de nieuwe stoffencollecties, dan ga je op en top modieus gekleed!


Code urbain   - Burda Style

Klik hier om naar de download-patronen te gaan
Genieten aan zee


A nous la mer !  - Burda Style

 

Een weekendje aan het water? Lekker genieten van de zee? Kies dan de marine-look als basis voor het zomerseizoen. Bij deze trend staan de kleuren blauw, wit en rood in het middelpunt, met strepen en andere prints, maar ook effen of optische prints zijn erg favoriet. Jurken, t-shirts, blouses, jassen, joggingpakken en hoodies passen allemaal binnen deze vlotte marine-look.


A nous la mer !   - Burda Style

Klik hier om naar de download-patronen te gaan
Exotische kleuren en dessins


Souffle tropical - Burda Style

 

De tropische prints raken nooit uit de mode! Ook binnen de PLUS-collectie duiken ze steeds weer op. Om de snitten goed te kunnen herkennen, bekijk je de tekeningen van de modellen op je gemak. Als je de stofjes allemaal een beetje te bont vindt, kun je ook voor een effen variant gaan.vAlle modellen van deze collectie in de maten 44-52. 


Souffle tropical  - Burda Style

Klik hier om naar de download-patronen te gaan
Kindermode


Les enfants - Burda Style

 

Kinderen zijn ook graag aan het water. Dus stem je hun outfits op deze momenten aan zee af! Het jurkje met de vrolijke marine-print doet denken aan de matrozenstijl. De korte broeken en de shirts met opvallende kragen vormen de basis. Het jasje met rits hebben ze nodig als het fris wordt. 


Les enfants  - Burda Style

Klik hier om naar de download-patronen te gaan
Tas voor naar een party of voor aan het strand 


Les sacs pour le sport et la plage - Burda Style

 

In het tijdschrift bieden wij regelmatig DIY-accessoires! Links: een partybag met leuke details. Rechts: strandtas van gestreepte canvas en hengsels van touw. Welke ga je maken? 

 

Klik hier om naar de download-patronen te gaan
Alle modellen zijn met een paar klikken als download-patroon op burda-style.nl!