Ja, het is nog steeds zomer, maar je kunt beter vroeg beginnen met nieuwe spulletjes voor de herfst te maken. Laat je verleiden door deze lieve vos en zijn kameraadjes de eekhoorntjes. Zij maken een wandeling in het herfstbos tussen de paddenstoelen door. Maar je kunt ook prachtige pompoenen, appels en peren maken. En omdat wij in dit nieuwe nummer van Burda creatief twee thema’s aanbieden, kun je ook al meteen decoratieve spulletje voor de winter en de kerst maken.

 

De vos en zijn vriendjes


Le renard et les écureuils
 - Burda Style créatif n°61 2019

 

De slimme vos heeft zijn vriendjes de eekhoorntjes erop uit gestuurd om in het bos iets lekkers te gaan zoeken. Dat bespaart hem heel wat werk! Het vossenkussen en de twee eekhoorntjes kun je stap voor stap met behulp van foto's maken

 

Pompoenen, egeltjes, paddenstoelen & hartjes


Citrouilles et couronne hérisson
 - Burda Style créatif n°61 2019

 

Als in oktober de pompoenen weer te koop zijn, maak je natuurlijk een heerlijke soep. Maar wat vind je van de reusachtige pompoenen als decoratie? Of naai ze op placemats. Om iedereen welkom te heten, hang je de herfstkrans met paddenstoelen, hartjes en het egeltje aan de deur. 

 

Rendieren, hartjes en sterren


Rennes, cœurs et coussin étoilé
 - Burda Style créatif n°61 2019

 

Als de maand december nadert, kun je de herfstkrans vervangen door het exemplaar met de schattige rendieren en hartjes. De pompoenkussens worden in de kast gelegd, want nu krijgen de stervormige kussens een plaatsje.

Scandinavische slinger en adventskalender


Guirlande suédoise et calendrier de l’avent 
 - Burda Style créatif n°61 2019

 

De kleuren rood en wit zijn typerend voor de Scandinavische winterdecoraties. Voor de prachtige kerstslinger worden kerstboompjes, paardjes en sterren van verschillende stofjes afgewisseld. Als je de slinger klaar hebt, maak je nog de orginele adventskalender met de 24 laarsjes met kleine verrassinkjes. 

In het tijdschrift Burda creatief nr. 4 staan in het totaal 15 originele ideetjes om zelf te maken. Ook geschikt voor beginners! Alle modellen worden stap voor stap met foto's uitgelegd. Het tijdschrift ligt nu in de winkel.