Het februarinummer van burda style is vanaf het komend weekend (15 januari) te koop. De collecties in dit nummer variëren van modellen van denim, met creatieve prints, in het groen en outfits om bij weg te dromen...

Creatieve prints

L’Art, avec un grand A

 

Foto links: Draag je graag een nauwsluitende broek? Dan stellen wij voor ons gebloemde exemplaar met lengtedeelnaden en passen te naaien. Foto rechts: Deze kuitlange rok zit altijd perfect, want je kunt de wijdte met het koordje in de tunnel bij het voorpand aanpassen. Dit lukt echter alleen bij een vrij soepel stofje, zoals viscose (hier met ruiten).


 

Om bij weg te dromen...

Style d’ailleurs à l’horizon

 

Foto links: De blouse met een V-hals  en aangeknipte mouwen met omslag heeft een basissnit is vrij wijd. Om de wijdte toch in te tomen, hebben de voorpanden aangeknipte strikbanden die om de taille gewikkeld worden. Foto rechts: Een normaal shirt met ronde hals en halflange mouwen. Toch nog even goed kijken, want bij de mouwkop wordt een plooi ingelegd.


 

Collectie van denim

Conseils de stylisme : le denim

 

Foto links: Een wikkeljurkje van een prachtig stofje. De strikbandjes worden aan de bovenkant van de voorrand vastgestikt. De bandjes zijn ontzettend lang en kunnen daarom makkelijk om het lichaam heen gebonden worden. Foto rechts: Lekker vlot en sportief! Voor het mouwloze vest liet de ontwerpster zich door de safari-look inspireren. Vandaar al die zakken, de epauletten en de strikceintuur. De armsgaten worden met een bies afgewerkt.


 

Plusmode in het groen

Mode Plus : tout vert la vie

 

Plusmode in maat 44 – 52. Foto links: Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, hangen we de winterjas in de kast. Juist voor deze periode heb je een kort jasje nodig. Onze suggestie: een trenchjasje met reverskraag, losse pas, raglanmouwen met tunnel met elastiek! Foto rechts: Wat heb je in het voorjaar nodig? Een trenchcoat! De details hebben wij van de klassieke mantels afgekeken, maar voor de kleur lieten wij ons door de nieuwe kleurentrend inspireren. De details: reverskraag, mouwen met tunnel met elastiek, een losse pas, een brede ceintuur met zilveren D-Ringen.


 

Creatie van een lezeres

Création de lecteur

 

Dit jurkje zorgt voor een goed humeur EN een mooi silhouet. Het smalle model in de stijl van de jaren 60 heeft ronde lijnen en motieven in drie kleuren. Geraffineerd: het lange split in de linker zijnaad en de schuin verlopende zoom


 

Lekker praktisch!

En cuisine !

 

Een short zelf naaien is heus geen heksenwerk! Wij hebben deze mooie versie met rondom een sierrand met ingelegde plooien. De bovenrand wordt met een breed decoratief band afgewerkt.

Het februarinummer van burda style is vanaf half januari te koop. Je kunt het online via burda style bestellen: tijdschrift online kopen