Als klap op de vuurpijl sluiten wij dit jaar met een spetterend nummer af! Pailletten, geborduurde tule, prachtige jacquardstoffen, glanzend fluweel, glinsterend nanmaakbont ... met al deze elementen kun je heel de maand december genieten en feestvieren! Voor deze feestelijke aangelegenheid hebben wij klassieke en elegante patronen van kostbare materialen ontworpen, maar zonder overdressed te zijn! Bereid je op tijd voor op deze vrij drukke tijd, zodat je strak met  je familie of vrienden kunt genieten. Laat je verrassen door het nieuwe nummer. Fijne weken!

 

De feestcollectie


Tout pour vos fêtes ! - burda style

 

Foto links: De prachtige tulen stof verleent de blauwe satijnen jurk een feestelijk karakter. Doordat ook de rok in twee laagjes wordt verwerkt, wordt hij vrij volumineus. Foto rechts: Zo moeder, zo dochter! Haar rokje werd van dezelfde stof gemaakt, maar wel een stukje korter en maar minder wijd. Tip: van spijkerstof kan zij hem ook naar school aantrekken!


 

De sneeuwkoningin


La fée des neiges  - burda style

 

Foto links: Bij dit shirt worden twee stofjes op een geraffineerde manier gecombineerd. Hierdoor lijkt het om twee modellen te gaan, maar dat is niet het geval: het bovenste deel met schuine deelnaad wordt van gebreide stof gemaakt, het onderste deel van soepele crêpe de Chine. Foto rechts: Snel even een boodschap doen? Trek dan deze cape met wijde mouwen aan. Hij is namelijk van wollen duffel genaaid en geeft dus heel wat warmte af! Details: een asymmetrische knoopsluiting en een opstaande kraag.


 

Street style


Street style  - burda style

 

Foto links: Wij waren meteen enthousiast over deze felgekleurde wollen stof en besloten er een jurk met wikkeleffect van te maken. De wijde rok vormt een contrast ten opzichte van het strakzittende lijfje. De brede taillebies wordt gedrapeerd vastgestikt. Naaitip: bij de middenachternaad wordt een lange naadritssluiting ingezet. Foto rechts: Geruite stoffen zijn dé trendstof in de winter. Daarom kozen wij voor de royale cape met wijde mouwen een wollen versie. De asymmetrische reverskraag kan met leren knopen gesloten worden.


 

A star is born!


Une star est née  - burda style

Foto links: De snit van de gedessineerde jurk is in laagjeslook ontworpen, dit wil zeggen dat hij in drie laagjes verwerkt wordt. Wij raden daarom aan een soepel stofje te kiezen, bv. viscose. Foto rechts: Deze blazer is geen gewone blazer! Laten we even naar de details kijken: de voorranden worden met dubbele biezen afgewerkt, de zakken met klep hebben een paspel, de mouwen hebben twee naden, de lange figuurnaden accentueren de taille. Onze tip: maak passend bij de blazer een broek van dezelfde stof. De rechte pijpen vallen mooi om de benen heen. 
 

Jumpsuit van The Pure


Combinaison en velours de The Pure - burda style

 

Het designerteam Pamela Becker en Kolja Schwarzer van het label The Pure hebben in het atelier in Düsseldorf deze jumpsuit ontworpen. Een prima alternatief voor een jurk: de jumpsuit van nachtblauw fluweel. Het lijfje met aangeknipte mouwen wordt gerimpeld aan de brede, gedrapeerde taillebies vastgestikt.


 

Alle modellen vind je in  burda style decembernummer, te koop vanaf 23 november!