Voordat je het oude jaar achter je laat en aan het nieuwe jaar begint, kun je nog net op de valreep een party-outfit maken voor een spetterende oudejaarsparty. Of laat je alvast inspireren voor jouw persoonlijke collectie voor januari. Je kunt een keuze maken uit vier collecties: de business look in grijze nuances, een retro-collectie met modellen uit de jaren 50, een mini-collectie homewear, een plus-collectie voor elke dag. EXTRA: carnavalskostuums voor kinderen! Met dit nummer van Burda style begint 2019 FANTASTISCH! 

Uitdagend in het grijs!


50 nuances de gris  - burda style

 

Grijs is niet zomaar grijs! De vele nuances, de glanzende accenten en de structuur van de stof bepalen de uitstraling van deze kledingstukken. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje in Burda style januari 2019, want dan kun je zelf oordelen of grijs dé winterkleur bij uitstek is. Onze tip: de keuze van de stoffen is bepalend - wij kozen gebreide stofjes, namaaksuède, gewatteerde stoffen en imitatieleer met namaakbont. 

 

Party-outfits!


Let's dance !   - burda style

 

Heb je zin om van Oud en Nieuw een spetterend feest te maken? Maak dan nog een van onze party-outfits van glinsterende stofjes (pailletten, lurex of zijde)! En omdat er niet veel tijd meer over is, zijn de snitten vrij eenvoudig. Maar voor de ervaren naaisters hebben wij nog een speciaal model: een blazer als masterpiece!

 

Retro-look à la jaren 50


Vintage et intemporel  - burda style

 

Voor deze collectie lieten wij ons inspireren door de charmante mode uit de jaren 50. Vooral de keuze van de stof is bepalend voor de uitstraling. Wij kozen jacquardstoffen, bouclé en satijn om het karakter van de vintage mode te onderstrepen. Bij de jurk kun je een bijpassend jasje van dezelfde stof maken. Daarnaast nog een midi-rok en twee blouses in dezelfde stijl. 

 

Thuis genieten in deze homewear


Sweet home - burda style

 

Als het in de winter buiten guur en koud is, wil je het liefst binnen blijven... Nog even niet aankleden. Trek dan dit lange lange jasje van gebreide stof over je negligé aan en geniet van je ontbijt. Onze tip: maak een pyjama – de broek en het jasje worden alle twee in een workshop stap voor stap toegelicht. 

 

Plus-mode met chique accenten


Une belle journée en burda plus  - burda style

 

De modellen van deze collectie staan in maat 44-52 in het Burda style. Met deze collectie kun je elke dag netjes gekleed gaan, thuis, naar het werk, naar een etentje, maar ook naar een gezellig avondje uit.  

 

Carnavalskostuums


Le carnaval des petits   - burda style

 

Heks of fee? Brandweerman of ninja? Ananas of aardbei? Onze carnavalskostuums zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens snel klaar. Onze tip: laat je kind zelf een keuze maken! 

Alle modellen van dit nummer vind je in burda style januari, dit nummer ligt vanaf 21 december in de winkel!