In de maand april kunnen we van mooie dagen genieten, maar vergeet niet: ‘april doet wat hij wil! Dit weerhoudt ons er niet van om de lente met open armen te ontvangen. In het aprilnummer staan de volgende thema’s centraal: blauwe kleuren, folklore-look in Andalusische stijl, kleurrijke lentemode, energieke ‘utility’-trend en sportieve kinderkleding. 

Een blauwdruk!


Une ode au bleu !
 - Burda Style avril 2019

 

De kleur blauw staat erom bekend een ‘koele’ kleur te zijn. Wij hebben dit aspect gebruikt om samen met fijne details een frisse lentecollectie te creëren. Je kunt bedrukte, gestreepte of boucléachtige stofjes met maritiem karakter kiezen.

 

Vlot & energiek


Saharienne
 - Burda Style avril 2019

 

Ken je de utility-look nog niet? Wij stellen hem in het aprilnummer van Burda style voor! Werk met kleuren om deze outfits een vlotte en energieke uitstraling te geven - precies dat wat je in de lente nodig hebt! De epauletten en de lange ceintuur in contrastkleur van de enkellange jurk onderstrepen het sportieve karakter. Rechts : een blouson met hip boule-effect: wijde mouwen en wijde panden.  

Nieuwe horizon


Le style andalou
 - Burda Style avril 2019

 

Door vrouwelijke details zoals ruches, borduursels en geraffineerde halsranden met de torero-look te combineren, ontstaat er een uitdagende mode die door de kleurencombinatie zwart en rood nog spannender wordt. Geïnspireerd door de flamenco-look en Andalusische stijl. 

 

Exotische trend


Les exotiques 
 - Burda Style avril 2019

 

Goodbye zwart! Vanaf nu willen wij alleen nog stijlvolle tinten en exotische prints, want zij zorgen ervoor dat wij elke dag goedgehumeurd zijn! Het effen jurkje (links) heeft het heel wat te  bieden: rok en lijfje worden met een doorgestikte taillebies aan elkaar gestikt, deze wordt door de lange biezen onderbroken. De rode blazer (rechts) trekt zonder meer de aandacht: niet alleen door de kleur, maar ook door de lange sjaalkraag met ronde rand. Deze collectie in grote maten 44-52.

 

Musthave: retro model


Must-have et modèle rétro du mois 
 - Burda Style avril 2019

Een blazer met vrouwelijk silhouet: door de deelnaden en de zakken met klep komt de nadruk automatisch op de taille te liggen. De enorm wijde, ronde kraag is bij de mode uit de jaren 50 afgekeken, of beter gezegd: het model is gebaseerd op een jasje uit 1952. 

 

Sportieve kinderkleding


Tous à la gym! 
 - Burda Style avril 2019

 

Sportieve mode voor meisjes en jongens voor thuis, op school en onderweg, bijvoorbeeld een sweater, een joggingbroek, een tuinrok en een vlot rokje, In de maten 128-152.

 

Alle modellen staan in het aprilnummer van Burda - vanaf 15 maart in de winkel!