Heerlijk: de zon schijnt, je vertoeft een dagje aan het strand, lekker onbekommerd, even genieten, het hoofd vrij maken... Ondertussen ligt er thuis een tijdschrift met de mooiste zomercollecties op je te wachten! Bijvoorbeeld de frisse, vrolijke strandcollectie met gebatikte motieven. Met de tropische prints en felle kleuren ziet een zongebruinde huid er schitterend uit! Ook de kinderen gaan natuurlijk mee naar het strand: kijk naar onze suggesties in maat 92-116! Dit mag je echt niet missen! Maar ook de kleurrijke prints en ongecompliceerde stofjes van de romantische look met boho-details is geweldig. En de liefhebbers van pasteltinten kunnen hun hartje in het julinummer van burda style ophalen. Dit wordt een heerlijke zomer!

 

Kleurrijk en ongecompliceerd


fraîcheur estivale

 

Foto links: Bij deze vrolijke zomerjurk komt het op de details aan: raglanmouwen met smalle mouwboordjes, een brede zoomruche met dwarsstrepen, de schuingestreepte halsbies met koord met kwastjes en een strikband. Foto rechts: Als je echt van de zomer wilt genieten, maak je dit one-shoulder-jurkje van een gedessineerd stofje. Door het drukke stofje vallen de tunnels bij de schouder en op heuphoogte niet meteen op! 


Romantische pasteltinten


douceur au rendez-vous

 

 

Foto links: Heerlijk zomers – niet alleen door de opvallende gele kleur! De jurk met lange raglanmouwen wordt bij de halsrand gerimpeld en bij de onderrand met een brede zoomruche afgewerkt. Tip: maak er de bijpassende ceintuur bij. Foto rechts: Is het de kleur? Is het de wijde halsrand? De losjes gestrikte ceintuur? Of de gerimpelde mouwranden? Deze tuniek maakt indruk doordat al deze details met elkaar gecombineerd werden. Tip: de halsrand kan ook ‘normaal’ gedragen worden. 


 

Aan het strand!


Surfer, yeah !

 

 

Foto links: Opvallen is geen kunst! Maak de broek van gebatikte stof met felgekleurde randen. Interessant detail: de bolstaande pijpen worden onder met een boordje met strikbanden afgewerkt. Foto rechts: In de zomer mag het er allemaal een beetje luchtiger aan toe gaan. Maak daarom dit lekker wijde jurkje met dunne schouderbandjes. Alleen voor de verwerking van de bovenranden van de panden heb je wat meer tijd nodig.  


 

Summertime


summer time

 

Foto links: De vrolijke kleur van de blouse zorgt al meteen voor een goed humeur. Interessant: door de volant ontstaat er een laagjes-look. Foto rechts: Voor deze jurk hoef je niet veel tijd uit te trekken, want je hebt alleen een voor- en achterpand nodig (de mouwen ontstaan door de oversized schouders). Leuk detail: de asymmetrische zoom


 

Schip ahoi!


à nous la plage !

 

 

Foto links: Brrrr, het water is nog vrij koud… Gelukkig is het in deze badponcho lekker aangenaam, ook aan de waterkant. En in die grote kangoeroezak passen mijn handen... Voordeel voor mama’s: de poncho kan net als handdoeken in de was! Foto rechts: Een gestreept poloshirt in marine-look, maar deze keer met turkooisblauwe strepen. Leuk detail: de halsrand wordt met een gele strook afgewerkt. De lengte van de gestreepte shorts kun je naar believen variëren. Handig: in de zijnaden zitten zakken. Praktisch: de wijdte kan met het koord aangepast worden. 

Retro-model


Le modèle rétro

 

Een getailleerd jurkje met een zwierige rok – niet afkomstig uit de jaren 60, maar uit de jaren 50. Door het verloop van de strepen zie je precies hoe de rokpanden in elkaar gestikt worden. Het smalle lijfje vormt een mooi contrast.

 

Het julinummer van burda style ligt vanaf 19 juni in de winkel.