De meimaand is al sinds vele decennia de maand waarin de jurken weer uit de kast gehaald worden. Daarom begint het nieuwe nummer van Burda style met een collectie jurken - ze variëren qua snit, dessin, lengte, vorm en uitstraling. Eén ding is zeker: er zit voor iedereen een jurk bij! Maar natuurlijk staan er nog een paar andere collecties in dit nummer... Romantische vrouwen hun hartje ophalen met de ‘Wave of romance' met bloemenprints en sierkantjes. Vrouwen die meer van een minimalistische stijl houden, bekijken de collectie ‘Natural beauty’ met effen modellen. De Plus-collectie gaat in het meinummer op de sportieve toer. Hoe? Laat je verrassen. Voor de meisjes staan er drie vlotte modellen in dit nummer. Oh ja, en dan willen wij natuurlijk het retro-model en het trendmodel niet vergeten...

Wave of romance


Nouvelle romance - burda style

 

Wij zijn verliefd op zachte, poederachtige tinten, fijne bloemenprints en vrouwelijke snitten, want dan zien we er gewoon stralend mooi uit. Bijvoorbeeld in het getailleerde jasje met ronde hals en driekwartmouwen of in het blouse van klassiek gestreept stofje. De romantische collectie krijgt met sierkantjes en ruches een speels karakter. Laat je verrassen!

 

Natural beauty


Beauté naturelle  - burda style

 

Wij zijn ervan overtuigd dat minimalistische mode heel indrukwekkend kan zijn! De basis voor deze ‘puur-natuur-collectie’ vormen linnen en katoenen stofjes. Door de eigenschappen van de effen stofjes maken de modellen al volop indruk. De nadruk komt daarnaast op kleine details te liggen: de ene keer zijn het grote houten knopen, de andere keer kleine plooitjes of een gerimpelde taillenaad die de aandacht trekken. 

 

Jurkencollectie


Spécial robes ! - burda style

 

De jurkencollectie bestaat uit maar liefst 10 uiteenlopende jurken! Het leuke van deze jurken is dat je ze van het begin van de lente tot ver in het najaar kunt dragen! Wj laten hier twee versies uit het huidige nummer zien: links een bontgekleurd jurkje met oversized schouders en een brede taillebies, rechts zie je een paarsgebloemde jurk met smalle rok en  interessant verwerkte panden bij de V-hals.

 

Sportief onderweg


Sportswear chic - burda style

 

Sportieve details, nonchalant elegante stofjes: bij deze modellen worden stijl en comfort met elkaar gecombineerd, ideaal voor in de vrije tijd. Je herkent de sportieve look aan de streepjes die veel weghebben van sportkleding. Maar ook een jurk, rok en blouse maken deel uit van deze sportieve mode. Foto links: een gestreepte jurk die ook heel vlot met een legging gedragen kan worden. Foto rechts: bij de gewikkelde V-hals worden gestreepte ripsbanden vastgestikt. Deze collectie in grote maten. 

 

Trendmodel en retro-model


Must-have et modèle rétro du mois  - burda style

 

Het slangendessin heeft altijd al furore gemaakt binnen de mode. Natuurlijk gaat het hier om namaakprints! Op de internationale catwalks zie je dit trendmodel in de vorm van een smalle rok. Maar ook in het meinummer van Burda syle! Voor de retro-look gingen wij op zoek naar een jurk. In het tijdschrift in 1954 vonden wij deze prachtige jurk met klokrok die het pure leven uitstraalt. Wij hebben de snit opnieuw geïnterpreteerd.  

Alle modellen staan in het meinummer van Burda style dat vanaf 19 april in de winkel ligt !