Ons favoriete tijdschrift Burda baby verschijnt nu voor de tweede keer. Met een volledige baby- en kindercollectie in de maten 56 tot 98. (Aanstaande) moeders, oma,s en tantes kunnen meteen aan de slag met de schattige patronen. En of je eerst met de vlotte joggingbroek begint of met het kleurrijke college-jasje, maakt niet uit. Je kunt ook met een van de knuffelbeesten of kussens beginnen. Wij zijn trots op het tweede nummer van burda baby en hopen dat heel veel moeders en baby,s er net zo van genieten als wij!

Legging en een praktische luiertas


Legging et sac à langer multi-fonctions   - Burda baby

 

Foto links: Op de genaaide bedrukte legging worden een effen rompertje en vestje gedragen. Foto rechts: Deze luiertas is zo ontworpen dat het langwerpige deel voldoende plaats biedt om de baby te verschonen. De zakjes en vakjes bieden volop plaats voor alle babyspulletjes.

 

Slab met mouwen + gewikkelde sweater 


Tablier et top avec ouverture croisée - Burda baby

 

Foto links: De slab met stippen heeft mouwen. Maak hem van stof met een afwasbaar beschermlaagje, zodat het makkelijk schoon gemaakt kan worden... Foto rechts: De keuze van het stofje bepaalt de uitstraling van het gewikkelde shirt. Hier staan er honden op een lichtblauwe ondergrond... Maak van de sweater een jurkje door bij de onderrand een gerimpelde strook tule als rokje vast te stikken.

 

Bandje voor speentje + gestreept jurkje


Porte-tétine et robe   - Burda baby

 

Foto links: Als het speentje kwijtraakt, is de baby vaak ontroostbaar. Zorg er daarom voor dat het speentje met een clip aan de kleding vastgezet kan worden. Dan heb je een lastig probleempje minder! Foto rechts: Een vlot jurkje met maritieme strepen of speels met eekhoorntjes (staat in het tijdschrift).

 

Speelbal + leerzaam boekje


Balle et livre d'éveil  - Burda baby

 

Foto links: De speelbal is heerlijk zacht, zodat ook jonge kinderen hiermee kunnen spelen. Foto rechts: Het is een genot om te zien hoe een baby langzaam maar zeker de wereld om zich heen ontdekt. Met dit boekje kunnen ze niet alleen kijken, maar ook alles aanraken en voelen.

 

Slabbetje + slaapzak


Bavette et grenouillère  - Burda baby

 

Foto links: Het driehoekige slabbetje kan ook als sjaaltje gebruikt worden. Foto rechts: Nog even spelen, voordat ze naar bed gaan... Door de korte broekspijpen kan het kind gewoon rondlopen.

 

Alle modellen staan in Burda baby - dit tijdschrift ligt vanaf 18 oktober in de winkel.