Wat zijn wij blij dat wij het tweede nummer van burda baby in 2020 mogen presenteren. De resonantie op het eerste nummer was zo groot dat wij met ontzettend veel zin het volgende nummer hebben gemaakt. Wij hopen dat jij als lezer er ook veel plezier aan zult beleven. Alle modellen in de maten 56 tot 98.

Ontdek de wereld om je heen...

Découvrir le monde sur l e mode ludique

 

Foto links: De speeldeken in de vorm van een schelp is heerlijk zacht. Foto rechts: In dit allround-pakje kan de baby heerlijk rondkruipen en de wereld ontdekken.


Nu hebben zij het nooit meer koud...

Pour un petit amour à l’abri du froid

Foto links: Warm en lief ingepakt in dit gewatteerde jasje met capuchon gaat de baby mee op stap. Foto rechts: Leuk idee: gebruik twee verschillende stofjes voor deze praktische deken met capuchon


Spelen en kijken - de baby's ontdekken de wereld

Des petits petons bien au chaud

 

Foto links: Doe deze houten grijpringen bij de kraamvisite cadeau. Natuurlijk maak je ze zelf>! Foto rechts: In deze broek met voetjes zal je baby er geen problemen mee hebben in slaap te vallen... 


Rompertjejurk en een jasje

Classiques ou sous forme de robe

 

Foto links: Een ‘gewoon’ rompertje wordt met een rokje een leuk jurkje. Foto rechts: Neem voor het sweaterjasje met capuchon en rits een stevig joggingstofje met een leuk dessin.


Alle modellen staan in het nieuwe nummer van burda baby 2/2020 dat nu in de winkel ligt.