Het nieuwe nummer van borda Best of ... is klaar! In het eerste nummer van deze serie presenteren wij de mooiste blouses & topjes uit de maandelijkse burda style. Je kunt een keuze maken uit in totaal 16 prachtige modellen - elk model een uniek exemplaar! De maten variëren van maat 32 tot 46

 

 

Jaren 60 of 70?

Sixties ou Seventies ?

 

Welk vintage model wordt jouw favoriete model? Het bonte modelletje met de Amerikaanse schouders? Of het wijde modelletje met een ronde pas met gerimpelde panden? Onze tip: maak ze gewoon  alle twee!

 

Met interessante details

Des détails discrets

 

De basis van deze modellen is eigenlijk heel simpel. Maar door de details te variëren, ontstaan er originele shirts. Bij het bonte modelletje is de halsrand bij het achterpand verlaagd (kun je niet op de foto zien), Bij het modelletje rechts worden de mouwen met elastiek gerimpeld.

 

In sprekende kleuren

Couleurs et matières travaillées

 

Voor een zakenreis of voor op kantoor. Voor een lunchafspraak of een middagje naar de stad met je vriendin. In de gele blouse met gewikkelde panden met strik en de mouwen met strikjes zie je er altijd op en top gekleed uit. Houd je liever van een minder opvallend model, maak je de versie op de rechter foto. Hier trekt vooral de stof (bedrukte zijde) de aandacht.

Veel modellen zijn ook voor beginners geschikt

Plusieurs niveaux de couture, de débutant à avancé

 

Heb je geen tijd om een ingewikkeld model te naaien? Kies dan een van deze twee modelletjes, want deze heb je snel klaar. Ook beginnende naaisters kunnen zich gerust aan dit topje en het shirt wagen! 

De details: een strik en plooitjes

De nombreuses finitions

 

Blouses & topjes krijgen met strikbanden en plooitjes een bijzondere uitstraling. Onze tip: maak het model op de foto links van een effen stofje, zodat het patroon goed tot zijn recht komt. Bij het model op de foto rechts is het het bonte stofje dat de aandacht trekt!

Deze modellen vind je in het tijdschrift burda Best of blouses & topjes 01/2022, dit tijdschrift is vanaf half februari te koop. Je kunt het tijdschrift ook via deze website bestellen: klik hier

 

 

IK WIL EEN ABONNEMENT

 

 

Burda naaiboek