Een mooie enveloptas, een warme wollen cape, een prachtige tas, een hoofdband, wanten, een mof, een sjaal en nog veel, veel meer! Laat je inspireren door onze ideeën in het nieuwe nummer van burda accessoire!

Mof en mini-tasje

Manchon et sacs bourses

 

Nooit geen koude handen meer! Met deze mof heb je zelfs je handen vrij, want hij wordt met een koord om de nek gedragen. Handig: deze kleine tasjes gebruik je voor al die spulletjes die je normaalgesproken makkelijk kwijtraakt...

Sjaal en muts

Écharpe et bonnet

 

Leuk idee: de sjaal met het glinsterend motief wordt niet normaal geknoopt... Het ene uiteinde wordt door de spleet bij het andere uiteinde heen gehaald. Prima idee: Nee, je hebt geen breinaalden nodig voor deze muts. Hij wordt van gebreide stof genaaid!

Enveloptas en weekendtas

Pochette et sac week-end

 

Trendsetters kunnen hier niet om heen: voor de enveloptas op de linkerpagina kies je een stofje dat bij je persoonlijke collectie staat. Handig & praktisch: de weekend-tas is een uitdaging voor alle ervaren naaisters!

Vintage-tasje en make-uptasje

Sac à bandoulière et petites pochettes

 

Liefhebbers van vintage-mode zullen meteen enthousiast zijn over de tasjes met beugel en schakelketting. Ben je eerder een fan van moderne tasjes, dan maak je de versie op de rechterfoto.

Toilettas en sporttas

Trousse de toilette et sac de sport

 

Het toielttasje wordt zo gemaakt dat er twee vakjes zijn voor al die spulletjes die je steeds nodg hebt... De sportieve buideltas kun je voor allerlei doeleinden gebruiken.

Alle modellen en nog veel meer accessoires vind je in het nieuwe nummer van burda accessoires dat nu in de winkel ligt.