burda plus heet vanaf nu burda curvy!

Het zal je zeker al zijn opgevallen: het tijdschrift burda plus heet vanaf nu burda curvy: met prachtige modellen, een video-tutorial en nog veel meer...:

  • mode in grotere maten
  • trendy collecties voor de komende maanden
  • tips van onze experts over bv. stoffen 
  • onze naai-experts verklappen trucjes over speciale thema's
  • en natuurlijk: één model wordt stap voor stap in een video-tutorial toegelicht

Met een frisse uitstraling, moderne modecollecties, extra pagina’s over styling en stoffen én veel tips en trucjes van onze naai-experts. Met onze modecollecties met interessante stofkeuzes en verrassende modedetails kun je uitkijken naar het nieuwe seizoen. De modisch-elegante modellen kunnen naar het werk gedragen worden, de luchtig-lichte looks van kwaliteitsstoffen met fantastische prints zijn ideaal voor de vrije tijd en op vakantie. 

De nieuwe looks …

Nouveaux looks…

 

Foto links: Deze keer geen jurk, maar een rok die dankzij het mooie asymmetrische wikkeleffect minstens zo trendy en flatteus is. Foto rechts: Een broek met modieus omgeslagen broekspijpen: hij heeft weliswaar een slanke snit, maar het elastaangehalte in de stof maakt hem supercomfortabel. Bovendien zit de rits aan de zijkant, waardoor er niets kan knellen. 

Trend: new eco!

L’allure nature !

 

Foto links: Jassen hebben vaak de reputatie ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Dat geldt niet voor dit casual model dat aan de bovenkant met één knoop kan worden gesloten. En als je het jasje klaar hebt, maak je er nog de bijpassende broek met elastische tailleband is zo snel klaar dat hij zeker voor herhaling vatbaar is. Foto rechts: Hier komt de trendupgrade van bloemenprints: bladerenprints! Ze zijn dit seizoen heel populair en sieren de mooiste modellen – zoals bijvoorbeeld deze jurk met spannend wikkel- en plooidetail.


Let's party!

C’est la fête !

 

Foto links: Geraffineerd wijde mouwen, een onopvallende snit met een zandlopersilhouet (dat door het elastiek in de taille ontstaat) en een bedrukte zijden stof in mooie kleuren: zo’n prachtige en tegelijk comfortabele zomerjurk is moeilijk te vinden! Foto rechts: Bij de blouse van glanzend satijn zorgen de kleine plooitjes bij de linker schouderrand voor nog meer wijdte bij het watervaldecolleté. 


EXTRA: de jurk 410 wordt in de video-tutorial stap voor stap uitgelegd: klik hier!

 

Alle afgebeelde modellen en nog veel meer vind je in het nieuwe nummer van burda curvy nr. 01/2022, verkrijgbaar in de winkel en online via www.burda-style.nl

 

IK WIL EEN ABONNEMENT

 

 

Burda naaiboek