Wij waren enthousiast over de nieuwe look ‘French Chic’ met boucléjasjes, zwarte jurkjes en een marine-outfit – de klassieke kledingstukken die allemaal door Coco Channel bedacht werden. Wij hebben een complete collectie samengesteld. Maar wij hebben ook een compleet andere collectie ontworpen: Arty Prints – kleurrijke, luchtige modellen die er op het eerste gezicht vrij extravagant uitzien! En wij hebben nog een highlight: de business-look! Tot slot nemen wij je nog mee op reis: met de vlotte plusmode in maat 44-52 kun je alvast vakantieplannen maken. Laat je inspireren en laten wij hopen dat in 2021 het reizen weer eenvoudiger mogelijk is.

Arty prints

Conseils de stylisme : tendance arty

 

Foto links: Afgekeken bij de joggingbroek en geïnspireerd door de printmotieven van Pucci uit de jaren 60 – deze broek met tunnel met elastiek en koordje zit heerlijk ongecompliceerd. Foto rechts: Perfect voor op warme dagen: in de heuplange tuniek van luchtige crêpestof begroeten wij de eerste zonnestralen.


 

French chic

Chic à la française

 

Foto links: Oui, mademoiselle, want niemand kan ‘nee’ zeggen tegen dit lieve meisjesjurkje met plat kraagje en opgestikte zakken. Très chic! Haar heuplange boucléjasje valt op door de halfronde zijpanden en de schuin gestikte figuurnaden waardoor het vrouwelijke silhouet onderstreept wordt. Foto rechts: Als je keuze op deze broek valt, adviseren wij een mooi jacquardstofje te nemen, maar hij ziet er ook van een effen stofje mooi uit! 

Business-look

Mode business

 

Foto links: De basis van deze broek vormt een doodnormale joggingbroek! Door enkele veranderingen aan te brengen, wordt deze broek geschikt voor een zakelijke lunch. Foto rechts:  Simpel en toch geraffineerd: de gele jurk is eigenlijk rechttoe rechtaan, maar door de ingelegde plooien die met knopen vastgezet worden, krijgt deze jurk een getailleerd effect.


 

Mode Plus: weer op reis!

Mode Plus : le temps d’un voyage

 

Foto links:  Een broek in safari-look. Foto rechts: Draag je graag een jumpsuit? Dan hebben wij een goede suggestie voor je: maak deze versie met wijde broekspijpen en een gewikkeld lijfje.Retro-model & accessoires

 

Foto links: De basissnit van deze trui is heel simpel. Maar door de dubbele kraag (met ingelegd koord) en de doorgestikte lengteplooien krijgt deze trui in retro-look een trendy karakter. Foto rechts: Dit trendy make-uptasje mag niet in je handtas ontbreken!

 

Het maartnummer van burda style is vanaf 15 februari te koop; je kunt het tijdschrift via de website nabestellen: klik hier