Wie houdt er niet van de maand juni? De dagen zijn lekker lang, de temperatuur is aangenaam en de zomer komt er dan echt aan! Daarom besteden wij in dit nummer volop aandacht aan dit jaargetijde: aan de ene kant met zomerbasics van stofjes die prima met elkaar gecombineerd kunnen worden, aan de andere kant met modellen voor grote en kleine dames in felgekleurde jungle-prints en die een heerlijk vakantiegevoel verspreiden. Naast de zomercollecties – ook in de maten 44-52 – presenteren wij een speciale collectie in glans & glamour. Laat je verrassen door de prachtige outfits van glanzende stoffen zoals satijn en paillettenstof. De details van de modellen maken er een unieke collectie van. Wij zijn ervan overtuigd dat jij net als wij enthousiast over deze uitdagende modellen zult zijn.

 

Club tropicana

Club tropical

 

Foto links: De print trekt alle aandacht en leidt een beetje af van het patroon. Jammer, want het heeft interessante details: een rechte halsrand met biezen en gerimpelde zijnaden. Foto rechts: Als je graag korte jasjes draagt, mag je dit modelletje niet missen! Een opvallende combinatie: jasje en shorts van glinsterende jacquardstof. 

Glanzende stofjes

Beauté glamour

 

Foto links: Dat lurexstof voor allerlei modellen gebruikt kan worden, zie je hier. De enkellange rok valt zwierig wijd om het lichaam heen. Door de smalle band komt de nadruk op de taille te liggen. Foto rechts: Een extravagante jurk van een glanzend rode stof. De details: een gewikkeld drapeereffect, korte pofmouwen en een brede zoomvolant. 


Welkom zomer!

Bonjour l’été !

 

Foto links: Zit fijn, kreukelt niet: de jurk met boothals en elastiek in de taille. Als je dit model van tricotstof maakt, is het de perfecte zomerjurk. Ook geschikt voor beginnende naaisters. Foto rechts: Op dagen dat een joggingbroek te warm is, trek je als alternatief een korte versie aan, bijvoorbeeld deze shorts met zakken in de zijnaad en elastiek in de band.


Het wordt zomer!

Vibration estivale

 

Foto links: Wie krijgt er niet zin in de vakantie als je dit model ziet... De jurk wordt van gestreepte linnen stof genaaid. Leuk: de strepen worden in verschillende richtingen verwerkt. Foto rechts: Het mouwloze vestje is een prima alternatief voor een blazer. Bij het heuplange model wordt de tunnel met elastiek slechts tot de helft van de voorpanden gestikt.


Het juninummer van burda style ligt nu in de winkel. Je kunt het ook via deze website bestellen, klik hier: burda style nr. 06/2021