Wist je dat de designers per jaar minder collecties maken? Ze willen zich weer meer concentreren op duurzame mode die niet voor een enkel seizoen bestemd is, maar die vele jaren mee kan gaan. Ook onze lezers kunnen op hun manier een bijdrage leveren aan dit nieuwe nadenken over een duurzamere wereld. En niet alleen nadenken, maar ook doen! Door bijvoorbeeld zelf kleding te naaien en deze niet na één seizoen weer weg te doen (geen haar op mijn hoofd denkt aan daaraan!). Iedere hobbynaaister is trots op het zelfgemaakte model! In dit nieuwe nummer van burda style vind je veel inspiratie en trendy modellen, zoals de musthave van de maand en twee workshops.

 

Bloemen in het vizier


Bloemen in het vizier

 

Foto links: De glanzende stof met prachtige bloemen lijkt zo van een kimono afkomstig te zijn. Wij besloten er een jumpsuit van te maken. Het resultaat zie je hier! Leuk detail: brede zoombiezen. Foto rechts: Grote bloemen hebben plaats nodig... Op deze halfklokkende rok met superbrede zoomvolant hebben ze volop plaats. Contraststyling: netpanty en robuuste boots. .

 

Pasteltintenl


Style pastel

 

Foto links: Bij de basissnit van de jurk ligt het accent automatisch op de taille. Maar door de schuin ingelegde plooien, de raglanmouwen en het hoekige decolleté trekt ook het lijfje volop de aandacht. Foto rechts: Omdat de snit minimalistisch is, mag de stof opvallend zijn. Interessant detail: de verwerking van de opstaande kraag.

 

Terug naar de natuur


Terug naar de natuur

 

Foto links: Als de herfst zich onverwacht aanmeldt, trek je dit hesje met oversized schouders en opstaand kraagje aan. De gewatteerde stof zorgt ervoor dat je het niet koud hebt. Foto rechts: De laagjeslook is terug van weggeweest! Nou ja, niet helemaal, want het ontstaat alleen door de contrastkleurige manchetten en zoomboord. Interesaant: de opstaande kraag en knoopsluiting op de schouder.

 

Van vroeg tot laat...


Van vroeg tot laat...

 

Welke keuze maak je? Alle modellen van deze collectie in maat 44 - 52

 

Heerlijk zacht in de herfst


Heerlijk zacht in de herfst

 

Speciaal voor de kinderen hebben wij modellen van warme stofjes ontworpen, deze keer van mooi bedrukte stofjes. Nu mag het herfst worden...

 

Een bijzondere ceintuur met kralen


Een bijzondere ceintuur met kralen

 

Met deze zelfgenaaide ceintuur kun je de jurk een glamoureuze uitstraling geven.

 

Prachtig knopen


Prachtig knopen

 

Niet gedacht, maar deze glinsterende knopen kun je met onze stap-voor-stap-instructie zelf maken!

 

Het septembernummer van burda style  09/2020 ligt vanaf nu in de winkel.

EXTRA: in dit nummer kun je een handwerkkit Love van Prym winnen!