Op zonnige dagen trek je kleurrijke modellen aan! In het juninummer van Burda presenteren wij deze prachtige collectie in heldere en levendige kleuren, van effen stoffen en gedessineerde stoffen met bloemetjes. Wij lieten ons voor deze collectie inspireren door de  mediterrane streek. Ga met ons mee op reis en geniet van de zomerse modellen. Alle modellen in maat 44-52.

 

Broek van viscose en jurk van jersey


Pantalon en viscose et robe portefeuille en jersey
 - Burda Style juin 2019

 

Foto links: Er gaat niets boven een viscose broek om de hitte het hoofd te bieden! De broek van gedessineerde stof heeft royale driekwartlange pijpen die eindigen met asymmetrische rond verlopende zomen. Foto rechts: Zwart is misschien niet per se een zomerkleurtje, maar voor deze jurk is de tricotstof prima! Kenmerken van deze jurk: smalle mouwtjes, V-vormig decolleté, halfronde voorranden bij de rok, gerimpeld lijfje met wikkeleffect.

 

Blouse van zijden stof en jurk van stretchstof


Blouse en soie et robe fourreau en stretch
 - Burda Style juin 2019

 

Foto links: De snit van deze heuplange blouse is helemaal niet moeilijl. De V-hals en de plooitjes bij de schoudernaden vallen bijna in het niet bij het interessant minidessin op een zwarte ondergrond. Foto rechts: Een zwarte jurk in de zomer? Waarom niet! Onze suggestie: maak de knielange versie met direkwartmouwen en een royaal decolleté. Met de brede obi-ceintuur komt het accent op de taille te liggen.

 

Blouse van crêpestof en jurk van tricotstof


Blouse en crêpe et robe portefeuille en jersey

 - Burda Style juin 2019

 

Foto links: De turkooisblauwe kleur van de wijde blouse trekt meteen de aandacht! Het opvallende model heeft mouwen met manchetten, een V-hals en plootjes bij de schoudernaden. Tip: draag de blouse op een lange broek, zodat de heupen bedekt worden. Foto rechts: De jurk van rode stof met zwart dessin komt de nadruk op het silhouet te liggen. Twee bijzondere details: de afgeronde zoomranden en het lage decolleté met V-hals.

 

Blazer en broek van crêpestof


Blazer et pantalon en crêpe
 - Burda Style juin 2019

 

Foto links: In deze blazer ga je niet alleen netjes gekleed naar het werk... Je ziet er elk moment van de dag perfect gekleed uit. Details: ronde hals, deelnaden, schootje, zakken met zakstrook, mouwen met twee naden. Onze suggestie: maak er de enkellange broek van dezelfde stof bij. Leuk detail: de wijde pijpen eindigen met halfrond verlopende zomen. 

Al deze modellen vind je in het juninummer van Burda style.