Dit is het eerste nummer van Burda creatief - met een unieke selectie van 19 accessoires en decoraties voor in huis. Je kunt spulletjes voor de lente en de zomer maken: leuke eiermutsjes voor een vrolijke lentetafel, een mandje voor het paasontbijt, een slinger met vlinders, een vuurtoren, een bloemenkussen etc. Alle modellen worden stap voor stap met foto’s toegelicht.  

Heel handig: stap voor stap met duidelijke foto’s 


Nouvelle formule avec des explications couture illustrées
 - Burda Créatif février 2019

 

In het nieuwe nummer Burda creatief werken wij volgens het volgende principe: alle modellen worden stap voor stap uitgelegd met behulp van duidelijke foto's, zodat je eigenlijk al meteen op de foto kunt zien wat je moet doen. Goed om te weten: Burda creatief ligt om de twee maanden in de winkel met steeds een ander thema, bv. rugzakken. 

 

Schattige paashaasjes en fladderende vlinders


… et de belles ambiances qui donnent envie de s'y mettre
 - Burda Créatif février 2019

 

Waar denk je aan als je aan de lente denkt? Ja, natuurlijk: aan paashaasjes en vlinders. Wij hebben daarom de twee lieve exemplaren met strikje gemaakt. De 3-D vlinders worden met bloemen en houten kralen tot een lange slinger aan elkaar geregen.

 

Zomers gedecoreerd met vuurtoren, vlaggetjes en boot


Pour l'été, des décos maritimes…
 - Burda Créatif février 2019

 

Als je deze foto’s ziet, krijg je gewoon al zin in de zomer! Wij kozen de typische marinekleuren: rood, wit en blauw en maakten daar een slinger, een vuurtoren en een boot van. Maak hiermee in de kamer een gezellig maritiem hoekje.


 

Vrolijke vruchtjes en bonte bloemen


… des fruits et des fleurs pour égayer la maison
 - Burda Créatif février 2019

 

Houd jij ook van aardbeien? Maak dan deze windlichten met gestippelde, geruite en gestreepte aardbeien. Versier de windlichten met sierkantjes en zigzaggalon. Het grote, bonte bloemenkussen wordt in applicatietechniek gemaakt. In het midden wordt een houten knoop vastgenaaid.