Wat trek je aan als de temperatuur boven de 30 graden stijgt? Wij hebben een idee, of beter gezegd: meerdere ideeën! Maak luchtige zomermodelletjes van soepele stof die niet strak om het lichaam zitten. Het beste van katoen, viscose, crêpe of zijde. Wedden dat je je op hete dagen prettig voelt in deze kleding? Ook als je in de stad onderweg bent... 

Maxi-jurk en tricot wikkeljurk


Maxirobe en crêpe et robe portefeuille en jersey
 - Burda Style juin 2019

 

Foto links: Wist je dat crêpe de Chine heerlijk koel aanvoelt op de huid? Vandaar dat wij deze zomerjurk van deze stof gemaakt hebben. Omdat de panden schuin van draad geknipt worden, verlopen de kleurvlakken ook schuin. Foto rechts: Als je dit jurkje hebt gemaakt, kun je niet wachten tot het echt zomer wordt! De jurk met wikkeleffect heeft gerimpelde schouderbanden. Stylingtip: je kunt er ook een ceintuur op dragen. 


Tuniek van crêpe en een katoenen jurk


Tunique en crêpe et robe en coton
 - Burda Style juin 2019

 

Foto links: De licht doorschijnende stof is ideaal voor de warme zomerdagen. De tuniek met V-hals bij het voor- en achterpand kan met een smalle ceintuur gedragen worden. Leuk detail: bij het achterpand wordt boven een smal bandje dwars vastgestikt. Foto rechts: Heerlijk ongecompliceerd... Geniet van de zomerdagen in dit jurkje met V-hals (voor én achter) dat in de taille gesmokt wordt, zodat het prima op zijn plaats blijft zitten. 


 

Jasje van crêpe en een viscose blouse


TITRVeste fluide en crêpe et chemise en viscose
E - Burda Style juin 2019

 

Foto links: Een klassieke blazer zit in de zomer gewoon niet prettig. Onze suggestie: maak dit wijde jasje en draag hem losjes met een ceintuur. En als het heel warm is, zet je de mouwen met de patjes vast. Stylingtip: draag het op een bijpassende broek van dezelfde stof. Foto rechts: Een doodnormale hemdblouse ziet er plotseling anders uit als je hem van glanzende viscose maakt én bij het achterpand een brede volant vaststikt.


 

Tricot T-shirt en broek van crêpe


T-shirt en jersey et pantalon en crêpe
 - Burda Style juin 2019

 

Dit roze T-shirt met wijde ronde hals en gestrikte mouwtjes is een uniek exemplaar.Vanaf nu koop je geen shirts meer in de winkel! Draag het shirt op een lange broek in eenzelfde roze tint. De pijpen van de klassieke broek eindigen een stukje boven de enkels. Andere details: insteekzakken, band met lusjes, split met ritssluiting.

Al deze modellen staan in het juninummer van Burda style.