De zomer is er! Een stralend blauwe lucht, met blote voeten door het gras lopen, genieten van warme nachten – wij houden van de zomer! En van lichte, luchtige modellen in mooie kleuren en zachte pasteltinten, net als een heerlijk verfrissend ijsje! In de ‘witte’ zomermodellen ziet de huid er stralend uit. Voor de linnen projecten is een mix van zachtgeel, beige en gebroken wit de ideale combinatie. Kortom: met dit nummer kun je een fantastische zomerreis maken, ook thuis vanaf de bank.

 

Warme kleuren


chaleureuses teintes

 

Op koele zomeravonden geniet je van deze modellen in warme tinten. Laat je verrassen door de stola, het topje, een mouwloos vestje, een truitje met lengtestrepen en twee tassen!

 

Ton sur ton


blanc sur blanc

 

Deze zomercollectie maakt grote indruk doordat alle kledingstukken ton sur ton op elkaar af zijn gestemd. Hier: een vestje met mooi lacepatroontje en een driehoekige stola. 

 

Zacht pastel


Doux pastel

 

Als je een romantisch type bent, zul je meteen enthousiast zijn over deze modellen in pasteltinten. De roze trui verrast met ingebreide ajourbloemen. Het blauwe gilet wordt op een bijzondere manier gebreid en in elkaar genaaid!

 

Easy & actief


Simple & sportive

 

Geïnspireerd door de tennismode en andere sportieve activiteiten, is deze collectie een aanrader voor sportieve mensen (of die die het willen worden).

 

Fijne, ontspannen zomer


Relaxation estivale

 

De vakantie kan nu beginnen! Nou ja, als je deze modellen klaar hebt. Wat ga je maken een beige poncho of een gehaakt vest?

 

Deze modellen en nog veel meer vind je in het nieuwe nummer van burda breien (nr. 4) - dit tijdschrift ligt nu in de winkel