Bij de zomer denken wij aan zon, zandstrand, perfecte bruine kleur en Italiaans ijs. Of ben je eerder een liefhebber van de bergen en van lange wandelingen of fietstochten? Aan het einde van de zomer (als de herfst zich al met koele avonden aankondigt) kun je ook alweer na gaan denken over nieuwe projecten die je wilt gaan maken. Het hoeven geen grote projecten te zijn, je kunt ook tussendoor even de tijd nemen om bijvoorbeeld van restjes stof iets te naaien. En precies voor deze momenten hebben wij het nieuwe nummer van burda creative samengesteld. In dit exemplaar vind je leuke ideetjes om accessoires te maken, de ene keer een tasje, de andere keer sieraden of allerlei praktische spulletjes. Kijk met ons mee!

Originele exemplaren

Originele exemplaren

 

Als je deze flamingo's aan je oren hebt hangen, hoef je niet bang te zijn dat ze te zwaar zijn. Ze worden namelijk van heel dun aluminiumdraad gemaakt.

Welke tas gaat het worden?

Welke tas gaat het worden?

 

Pak nu je kans om een nieuwe tas te maken. Met de frisse kleuren zorgen ze meteen voor een goed humeur. Maak de rugzak: het kleine formaat maakt hem schattig en is ideaal om de belangrijkste spulletje mee te nemen! Houd je van een eerder tropische look maak dan de clutch met het Ikat-patroon. Die kun je overal mee naartoe nemen!

Pep je outfit op!

Pep je outfit op!

 

Soms hoef je niet veel te doen om je outfit net even een andere uitstraling te geven. Maak bijvoorbeeld de lange ‘sjerp' of het kleinere sjaaltje.

Voor in de badkamer

Voor in de badkamer

 

Voor thuis of voor als je onderweg bent: de mintkleurige toilettas heeft zelfs aan de buitenkant een paar vakken waarin je enkele spulletjes kunt stoppen. De rechthoekige toilettas is zo ontworpen dat hij zoveel plaats biedt, dat je echt alles mee kunt nemen wat je nodig hebt!

Handig om niets kwijt te raken...

Handig om niets kwijt te raken...

 

Deze handige tasjes kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Het langwerpige exemplaar is voor mobieltjes bestemd. Het dwarse tasje kun je voor muntgeld, bankpasjes en dergelijke gebruiken. Vanaf nu raakt niets meer zoek!

Al deze naaiprojecten en nog veel meer vind je in het nieuwe nummer van burda creative dat vanaf nu in de winkel ligt!