Dit is het eerste nummer van burda style baby in dit jaar! En wij willen alle moeders, vriendinnen, tantes, oma's en iedereen die graag babykleertjes naait verrassen met dit verfrissende zomernummer. De modellen in maat 56 tot 98 zijn vanuit een praktisch oogpunt ontworpen, maar zoals je zult zien heeft elk modelletje een heel eigen uitstraling, van romantisch lief tot lekker sportief. Elk het handige van dit tijdschrift is dat alle modellen op een kant-en-klaar werkblad staan en met stap-voor-stap-uitleg met tekeningen toegelicht worden. Dus ook ideaal voor beginners! Dat wordt een mooie zomer!

 

Shorts en babypakje


Short et salopette

 

Foto links: Dit pofbroekje is heerlijk ongecompliceerd. Kies voor het broekje met de gerimpelde broekspijpen en tunnel met elastiek een bedrukt of effen stofje. Foto rechts: Het gestreepte jurkje kunt je ook als broekje met bovenstukje en banden maken. Ze zien er ook van een effen stofje leuk uit.

 

Luiertas en een bloesje met korte mouwen


Trousse et t-shirt à manches courtes

 

Foto links: De luiertas is onmisbaar als je met de baby ergens naartoe gaat. Voor ons exemplaar kozen wij deze keer geen pastelkleur of een bont stofje, maar een versie met animalprint. Foto rechts: Praktisch: de schoudernaden van dit shirt worden met een drukkertje gesloten. Daarom is het geen probleem het shirt over het hoofd aan te trekken! Leuk: het kan door meisjes en jongens gedragen worden.

 

Jumpsuit en zomerhoedje


Barboteuse et casquette

 

Foto links: In deze jumpsuit ziet elk kind er leuk uit (en dat wil toch elke moeder). Het eendelige pakje kan door de schuine verlopende sluitrand heel makkelijk aan- en uitgetrokken worden. Foto rechts: Dit hoedje moet elk kind in de zomer hebben! Het beschermt namelijk niet alleen de hoofdhuid, maar ook de ogen en de nek!

 

 

Jurkje en jasje


Robe et veste

 

Foto links: Jurkje met pofmouwtjes, een plat kraagje, een gerimpeld rokje – deze details maken er unieke exemplaren van. Nu nog even mooie knoopjes uitzoeken... Foto rechts: Aan de buitenkant in pasteltinten, aan de binnenkant in jungleprint. Of liever omgekeerd? Dat kan!


 

Alle modellen staan in het tijdschrift burda style baby nr. 1/2020 dat vanaf half juni in de winkel ligt.