Heb jij ook elke dag even een moment nodig om tot rust te komen? Onze tip: doe dit dan met het nieuwe nummer van Simply haken waarin het thema ‘Zen’ in het middelpunt staat. Relax met kussens, een mandala, een tas voor je yogamat, een wanddecoratie en een spiritueel hoekje. In dit nummer staan projecten in een speciale haaktechnieken: een schoudertasje in Tunisch haakwerk en broomstick-techniek, een amigurumi-zeehond, een deken met ingehaakte bloemen. Wil je nieuwe steken leren? Maak dan het kussen met ruiten in lussteken, de lichtblauwe muts in reliëfstokjes of de winterstola met pofsteken. De gestreepte sjaal in dubbele reliëfstokjes hebben wij tot ons favoriete model van dit nummer uitverkoren. Maar wij waren ook meteen verliefd op het gestreepte  babyvestje met capuchon, de blauwe stola in lacepatroon en de theemuts met noppen en de grappige bijen. Voor een wandeling door  het park of het bos maak je de driekleurige winteraccessoires – van muts, stola, polswarmers tot een lang vest – ze worden allemaal van lekker dik garen gehaakt.  Wij wensen je veel plezier met dit nieuwe nummer van Simply haken.

 

Zen om te ontspannen

Moments de zénitude

 

Het garen met zacht kleurverloop verleent de modellen van de Zen-collectie al meteen een rustgevende touch. Laat je verleiden om een extra hoekje in de kamer met de spulletjes van deze collectie in te richten

 

Decoratieve spulletjes

De la déco originale

 

Noppen en ruiten. Bij de theemuts in noppenpatroon worden zelfs de bijen zelf gehaakt! Bij het kussen worden de ruiten in lussensteek gehaakt. Hoe je dit precies doet, staat in de beschrijving.

 

Superzacht

Tout doux

 

Wat lief! De wanten worden gedecoreerd met een uilenkop die van franjegaren gehaakt worden. Schattig: deze zeehond speelt natuurlijk liever aan het water, maar hij komt ook wel een keertje aan land

 

Voor modeliefhebbers

Pièces fortes

 

Sokken haken? Ja, waarom niet! In het tijdschrift leggen wij stap voor stap uit hoe je deze bonte exemplaren haakt. Of zin om het gestreepte babyvestje te haken? Natuurlijk mag de capuchon niet ontbreken!

 

Geweldig mooie accessoires

Un cou bien au chaud

 

Bij het haken van de blauwgekleurde stola hoef je niet van kleur te wisselen, want het garen heeft een kleurverloop in denimkleuren. Bij de lenteachtige sjaal kunt je het haken van reliëfstokjes oefenen. Een leuke uitdaging!

Je vindt al deze modellen en nog veel meer in het nieuwe nummer van Simply haken nr. 1 dat vanaf nu te koop is. Je kunt het in de winkel kopen of online.

 

IK WIL EEN ABONNEMENT