Een dagje naar de dierentuin, samen met opa een ijsje gaan eten of met vriendjes spelen  - dat vinden de kinderen leuk en wij dus ook. Voor al deze momenten hebben wij een basiscollectie met accessoires voor jongens en meisjes samengesteld. Van leuke stofjes en met lieve details. alle spulletjes zijn vrij eenvoudig te naaien. En als het een keertje niet helemaal perfect is, is dat niet erg, het gaat erom: het is met veel liefde gemaakt!

 

Hoe vind je mij?

La touche originale

 

Foto links: Bloemetjes, eenhoorns of Emoji’s? Deze jurk ziet er altijd fantastisch uit! Foto rechts: Een gebloemd broekje. Overigens: de broek is wijd genoeg voor een luier!

 

Wij gaan op stap!

En route pour le safari

 

Deze broek willen ze nooit meer uittrekken, want hij is heerlijk zacht (knelt dus niet) en biedt volop plaats voor de luier. Samen met de sweater vormt de broek een leuk stelletje. De keuze van de stof bepaalt de uitstraling van het setje.

 

 

 

Mooie dametjes!

Grandir à petits pas

 

Foto links: Dit babypakje is ideaal, want het hoeft niet over het hoofd heen aan- en uitgetrokken te worden. Het doekje kun je overigens ook zelf maken. Foto rechts: Door het elastiek in de band van de broek kan elk kind zich zelf aankleden...

 

Kijk mij nou!

Les meilleurs amis

 

Elk kind heeft een lievelingsdoekje dat het altijd bij zich wil hebben. Onze exemplaren met vlinder en olifant laten ze gegarandeerd nooit meer los!

 

 

Ik kan dat al!

Grandir à petits pas

 

Foto links: Met dit slabbetje met lachende gezichtje om mag er lekker geknoeid worden. Foto rechts: Brei de muts met onze stap-voor-stap-instructies! 


Alle modellen vind je in het nieuwe nummer burda baby 01/2021 dat vanaf half oktober te koop is. Je kunt het ok bestellen via www.burda-style.nl

De modellen kun je ook als pdf patroon via onze website downloaden: klik hier 

 

IK WIL EEN ABONNEMENT