Eindelijk is het moment aangebroken: het is VAKANTIE! En wat wil je dan? Precies: heerlijk ontspannen en onbekommerd genieten van de dag. En het maakt niet uit of je naar het buitenland gaat of lekker thuis blijft, je kunt nog snel een paar leuke kleren maken. Dan is het vakantiegevoel niet meer te overtreffen! Om je een handje te helpen hebben wij een speciale collectie samengesteld voor de vakantieweken. Wat ga je maken? 

Retro-delight


Rétro funny ! -  burda style juillet

 

Houd je van retro-mode? Dan mag je deze modellen echt niet missen! De stofjes met grafische prints zijn gebaseerd op oude stofjes. De snitten met trapeziumlijnen hebben we aan de huidige mode aangepast. Links: Een driekwartbroek met wijder wordende pijpen. Rechts: Een vlot jurkje met opvallend dessin -  in trapeziumlijn.

 

Op reis


Voyage à Bali   -  burda style juillet

 

Natuurlijk denk je bij vakantie aan je vakantiebestemming. Dit hoeft niet altijd een tropisch land te zijn, maar je kunt er wel voor zorgen dat de modellen lekker luchtig zitten door soepele stofjes te kiezen. Als je dan ook nog een leuk dessin uitkiest, zit je altijd goed. Links: Een kuitlange rok met tropische print. Rechts: een kort jurkje met minidessin. 

Blauwe tinten


L'heure bleue  -  burda style juillet

 

De kleur blauw kent heel veel variaties! Wij hebben ons laten inspireren door de verschillende nuances. Het resultaat zie je hier. Links: een rokje en een blouse. Rechts: een vlot topje met neckholder.

 

So hot!


Très chaud !   -  burda style juillet

 

Bij de collectie plus-mode in de maten 44-52 ligt de nadruk op de details, bijvoorbeeld links op de kleurrijke geborduurde sierranden, rechts de brede taillebies met pailletten. Maar ook kwastjes en dessins spelen bij deze collectie een belangrijke rol.

 

Beach boys 


Beach boys ! -  burda style juillet

 

Wat doen jongens het liefst? Precies: lekker aan het water zijn! En dan trek je natuurlijk je vlotte bermuda en je stoere jack aan.  

Alle modellen staan in het juli-nummer van burda Style dat vanaf 22 juni in de winkel ligt!