Voor de maand september hebben wij ons door de internationale mode laten inspireren. Het resultaat: vier spannende collecties! We beginnen met een wandeling door Engelse tuinen waar we mooie bloemen vonden - zij stralen nu op onze modellen in Britse look. Ben je geen bloemenfan? Dan kun je onze collectie met zwart-witte dessins eens op je gemak bekijken. Of houd je liever van pastelkleuren? Laat je dan verleiden door de outfits in deze zachte tinten. En wij weten dat ook meisjes van deze kleuren houden. Voor degenen die verliefd zijn op de look van Coco Chanel, hebben wij de elegante mode in French chic.  En goed om te weten: in dit nummer staan twee workshops en een designersnit.

 

Engelse bloemen voor het najaar!


Rose anglaise ou les derniers feux de l'été ! -  burda style septembre

 

Buiten wordt het weer steeds guurder, de wind raast door de bomen. Met de bloemenprints willen wij het zomergevoel nog even vasthouden. Daarom lieten wij ons inspireren door de Engelse tuinen. Voor de outfits kozen wij tweedstoffen, viscose en zelfs een prachtige gobelinstof met bloemen.   

 

Zwart & wit


Black & white  -  burda style septembre

 

Een klassieke kleurencombinatie met verrassende effecten! De monochrome look met sportieve details kun je naar het werk of in de vrije tijd dragen. Van jurk, shirt, broek tot parka. Aan jou de keuze!

 

Zachte tinten!


Princier ! -  burda style septembre

 

Heb je er altijd al van gedroomd net als een prinses gekleed te gaan? Niet voor niets hebben wij onze collectie in pasteltinten met strikken, plooitjes en draperingen een feestelijk karakter gegeven. En wat mama aantrekt, willen kleine meisjes het liefst ook hebben (nou ja, bijna alles). Zij zien er in elk geval in lichtroze perfect uit. Bij het jurkje van boucléstof op de rechterfoto ligt de nadruk op de taille.

Lieve meisjes


Princier fillettes  -  burda style septembre

 

Als kleine meisjes naar een feestje gaan, willen ze er net als de volwassenen feestelijk uitzien. Het geplisseerde, grijze rokje kan mama zelfs binnen een middag klaar hebben! In het mouwloze jurkje ziet ze er als een dametje uit. Dit heeft te maken met de keuze van de stof, de dubbele rij sierknopen en paspelbanden. 

 

French chic!


French Touch !  -  burda style septembre

 

Elegant en toch een tikje nonchalant: dit zijn de kenmerken van de Franse couture in het rood en nachtblauw. Deze look is gebaseerd op de marine-look die rond 1916 in Deauville door Coco Chanel gecreëerd werd. Voor het jasje lieten wij ons aan de ene kant inspireren door lange wintermantels en aan de andere kant door blazers. Het resultaat: een getailleerd jasje van felrode wollen stof. Voor de trui moet je wel iets meer tijd uittrekken, want de raglanmouwen en de reusachtige kraag vergen wat meer aandacht. Maar het resultaat mag er wezen! In de maten 44-52.

 

Al deze modellen staan in het septembernummer van burda Style, dat vanaf 17 augustus in de winkel ligt.