Brrrrr, het wordt winter! Met onze collectie in wit en bordeaux, met romantische details van warme stofjes kun je de koude winter stijlvol doorkomen. Het voordeel: je kunt alle modellen met elkaar combineren!

 

Asymmetrische rok en kort jasje


Jupe portefeuille et spencer  - burda style

 

Foto links: De basis voor deze collectie is de bordeauxkleurige  rok met schuin wikkeleffect. Combineer hem met het korte jasje van de rechter foto, dan heb je een vlotte outfit. Foto rechts: Het korte boucléjasje zul je ongetwijfeld vaak in de wintermaanden aantrekken. De klassieke snit met Weense deelnaden en zakken met zakstrook wordt met glinsterende steentjes opgepept.


 

Een dubbel shirt en een cape met zilveren knopen


T-shirt en maille et paletot à boutons argentés    - burda style

 

Foto links: Bij dit shirt worden twee stofjes op een geraffineerde manier gecombineerd. Hierdoor lijkt het om twee modellen te gaan, maar dat is niet het geval: het bovenste deel met schuine deelnaad wordt van gebreide stof gemaakt, het onderste deel van soepele crêpe de Chine. Foto rechts:  Snel even een boodschap doen? Trek dan deze cape met wijde mouwen aan. Hij is namelijk van wollen duffel genaaid en geeft dus heel wat warmte af! Details: een asymmetrische knoopsluiting en een opstaande kraag.


 

Jurk met zoomvolant en feestelijke witte blouse


Robe à volant et chemisier à plumetis - burda style

 

Foto links: De mouwloze jurk met V-hals heeft een rechte snit. De brede volant bij de zoom zorgt voor een speels accent. De roze pastelkleur onderstreept de romantische uitstraling. En natuurlijk mogen de glinsterende steentjes niet ontbreken.  Draag er een truitje of een blouse onder. Foto rechts: Een witte blouse mag niet in je kleerkast ontbreken! Wij maakten dit exemplaar met plooitjes bij de mouwkop van gestippeld batist. Met het zwarte fluwelen strikje bij de sjaalkraag en de zwarte knoopjes ontstaat er een leuk contrast.


 

Blouse met gedrapeerde kraag en bordeauxkleurig pakje


Top à col châle drapé et tailleur d'hiver  - burda style

 

Foto links: De donkerblauwe blouse van soepele crêpestof krijgt door de coupenaden de gewenste proporties. De vastgestikte sjaal wordt losjes bij het voorpand gedrapeerd. Foto rechts: Voor het bordeaukleurige pakje trek je de rok en het korte jasje (zie boven) samen aan. Een chic stelletje!


 

Jurk van gebreide jacquardstof


Robe en maille jacquard  - burda style

 

Een jurk in de winter? Natuurlijk wel! Ons voorstel: maak hem van gebreide stof en trek er een warme panty en laarzen bij aan. Dan kun je tegen
de kou! Onze jurk heeft een lange sjaalkraag, een wijde rok en een brede taillebies.

 

Alle modellen staan in  burda style december, vanaf 23 november in de winkel